- 17 Haziran 2013
- 1.017
- 1.764
- 333
Gece emmesini kesmek zor olmadı mı?Benim kuzum da sadece emmek isterdi. Doktor 7 aylıkken yemekten sonra emzir, gece emzirmesini de kes dedi. Ben dinlemedim. Kilo vermişti o ay. 8. ayda gece beslenmesini kestik. Öğün sonlarında emzirdim sadece. 1 haftada düzene girdi. Dirayetli olmanız lazım.
Olabilir bilmiyorum ki görünürde birşey yok.dişleri gelmek üzere olabilir mi acaba
3 yaşında 13 kilo çok zayıf değil uzmeyin kendinizi.Benim kızım var canım. Şu anda 3 yaşında olan kızım ek gıdaya geçtiğimiz dönemlerde sadece emerek geçirirdi günlerini. Hala da çok iştahsız. 16 aylıkken iştahı açılır diye memeden bile kestim. Sonuç hüsran oldu. Şu anda sadece 13 kilo yaşıtlarını göre çok zayıf ama doktorumuz gayet sağlıklı o ne kadar yiyeceğini biliyor diyor. Diş çıkarma dönemi ayrı bir dert zaten yiyen çocuk bile yemez oluyor. Allah kolaylık versin size yemeyen çocuk gerçekten çok zor.
Ne bileyim canım aslında kilo takıntısı olan bir anne değilim. Ama o kadar küçük porsiyonlar yiyor ki aç mı tok mu anlamıyorum.3 yaşında 13 kilo çok zayıf değil uzmeyin kendinizi.
Normal kilosu
Oldu tabi ki. Geceleri ağladı. Babası ilgilendi beni görmesin diye. Onun iyiliği için katlanmak zorunda kaldıkGece emmesini kesmek zor olmadı mı?
Aç mi yok mu düşüncesi bende de oluyor ama emin olduğun bir şey varki kızınizin kilosu normalNe bileyim canım aslında kilo takıntısı olan bir anne değilim. Ama o kadar küçük porsiyonlar yiyor ki aç mı tok mu anlamıyorum.
Benim bebeğim gündüz emiyor gece bi saatte bir ağlayarak kalkıyor emzirmeye çalışıyorum emmiyor midesi bulanır gibi oluyorOğlum 18 aylık emiyor. Ve sadece kahvaltı ve emme var gün içinde bir şey yemesi çok nadir. Sadece kahvaltıyı iyi yapar.
Gece boyunca emiyor. Doktorun dediğine göre ben emmeyi bıraktırana kadar böyle olacakmış.
Bu bana etki yapıyor biraz gün içinde uykusuz kalınca çok sinirli oluyorum birde oğlum bana göre zayıf ama doktor ortalamanın ne altında ne üstünde tam ortada diyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?