- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayatbazen
-
cok yedırmemın anlamı nedir?? 10 aylık cocugu ben mama ve sadece emzırıyordum. corba va hafıf şeyler versene.Hepiniz saolun yok sadece kustu.. Yediği şeyler geldi.. Yoğurtlu kabak ve kayisi falan yedirmistim aynen onlar cikti.. Simdi rahatladi ve uyuyo
Doktoroda götürmek istemedim acikcasi çünkü onlarda kusturucakti ne bilim iste..Benim kizim suan 15 aylik ayni durum 3 ay önce basimiza geldi fazla yedi ve aksama dogru 3 kez cok fena kustu hastaneye götürdük yemek vermeyin bol bol sivi tüketsin dedi Doktor, sürekli su teklif edin demisti.
Tabiki her bebek ayni olamaz icin rahat edecekse götür doktora.
Gecmis olsun
Kesinlikle.. Çok saolun.. Sizede geçmiş olsungeçen 2,5 yaş oğlumun başına geldi, hem çok yemişti, hem de çeşit çoktu, iyice karıştırdı, bir de çok sıcaktı o gün, sanırım sıcaktan da etkilendi, kötü oldu kustu falan.
ertesi gün mide bulantısı devam etti, ama kusması bitti, ertesi güne de huysuzluğu kaldı sadece.
bir iki gün izleyin, eğer devam ederse doktora götürün. ve sıcaklarda bırakın az yesin, o da çok etkiliyor.
Bazen sut yetmio ve mama hic kullanmadim hep emzirdim halada öyle.. Çorba falan veriyorum.. Bugün pazar babasida evde malum ona dayanamayıp verdi durdu yemeği istio DİE. Biz ne yesek illa istio.. Kabakli yoğurt vermiştim sanirim fazla verdikcok yedırmemın anlamı nedir?? 10 aylık cocugu ben mama ve sadece emzırıyordum. corba va hafıf şeyler versene.
10 aylık cocuk herseyı yer zaten sif süten beslenmez:) yogurta dokunabilir...Bazen sut yetmio ve mama hic kullanmadim hep emzirdim halada öyle.. Çorba falan veriyorum.. Bugün pazar babasida evde malum ona dayanamayıp verdi durdu yemeği istio DİE. Biz ne yesek illa istio.. Kabakli yoğurt vermiştim sanirim fazla verdik
İnşallah.. Haklisin doktora giden bi daha hasta oluo o kadar cok eziyet ediyorlarki. Ne diyim RABBİM DUSURMESİNbuyuk ihtimalle kusmayla rahatsiz eden seyi atmistir , bi daha olursa gidersiniz dr a
simdi dr a gidersen gereksiz birsuru tahlil yapip iye den girip astimdan çikarlar bos yere ..
ne dokunduuysa o çikdiigi için gerisinin gelecegini sanmiayorum ben
Kabaktan oldu çünkü çok verdik bide üstüne kayisi. Boyle bir hata yapmadim ama babasinin gazina geldik10 aylık cocuk herseyı yer zaten sif süten beslenmez:) yogurta dokunabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?