10 aylik oglum kustu

Hayatbazen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
302
66
18
40
Arkadaşlar öncelikle hayirli Ramazanlar.. 10 aylik oğlum var bugün fazla yedirdik yemek falan.. Ve bir kaç saat sonra çok huzursuzdu meyer yedikleri dokunmuş.. O kadar çok defalarca kustuki.. İlk defa bugun çok yedirdim.. Simdi rahatladi ve uyudu.. Acaba doktora goturmem gereklimiydi basina boyle birşey gelen anneler oldumu.. ALLAH rizasi için birşey diyin bana...

Kusmaya eslik eden baska bulgular yoksa yediklerini hazmedememistir buyuk ihtimal.iciniz rahat etsin istiyorsaniz goturun bir acile.gecmis olsun.

Ateşi varsa isalse götür.Rahatlamazsa zaten aglar çok karışık yemiştir Ondan.Bebeklerin midesi 200 gr mış annesi, kendinden pay biç çok yediginde ne hissettiğini düşün geçmiş olsun.

Hepiniz saolun yok sadece kustu.. Yediği şeyler geldi.. Yoğurtlu kabak ve kayisi falan yedirmistim aynen onlar cikti.. Simdi rahatladi ve uyuyo

Benim kizim suan 15 aylik ayni durum 3 ay önce basimiza geldi fazla yedi ve aksama dogru 3 kez cok fena kustu hastaneye götürdük yemek vermeyin bol bol sivi tüketsin dedi Doktor, sürekli su teklif edin demisti.

Tabiki her bebek ayni olamaz icin rahat edecekse götür doktora.

Gecmis olsun

geçen 2,5 yaş oğlumun başına geldi, hem çok yemişti, hem de çeşit çoktu, iyice karıştırdı, bir de çok sıcaktı o gün, sanırım sıcaktan da etkilendi, kötü oldu kustu falan.

ertesi gün mide bulantısı devam etti, ama kusması bitti, ertesi güne de huysuzluğu kaldı sadece.

bir iki gün izleyin, eğer devam ederse doktora götürün. ve sıcaklarda bırakın az yesin, o da çok etkiliyor.

Benim kizim suan 15 aylik ayni durum 3 ay önce basimiza geldi fazla yedi ve aksama dogru 3 kez cok fena kustu hastaneye götürdük yemek vermeyin bol bol sivi tüketsin dedi Doktor, sürekli su teklif edin demisti.

Tabiki her bebek ayni olamaz icin rahat edecekse götür doktora.

Gecmis olsun
Doktoroda götürmek istemedim acikcasi çünkü onlarda kusturucakti ne bilim iste.. :( çok zor annelik..

geçen 2,5 yaş oğlumun başına geldi, hem çok yemişti, hem de çeşit çoktu, iyice karıştırdı, bir de çok sıcaktı o gün, sanırım sıcaktan da etkilendi, kötü oldu kustu falan.

ertesi gün mide bulantısı devam etti, ama kusması bitti, ertesi güne de huysuzluğu kaldı sadece.

bir iki gün izleyin, eğer devam ederse doktora götürün. ve sıcaklarda bırakın az yesin, o da çok etkiliyor.
Kesinlikle.. Çok saolun.. Sizede geçmiş olsun

buyuk ihtimalle kusmayla rahatsiz eden seyi atmistir , bi daha olursa gidersiniz dr a
simdi dr a gidersen gereksiz birsuru tahlil yapip iye den girip astimdan çikarlar bos yere ..

ne dokunduuysa o çikdiigi için gerisinin gelecegini sanmiayorum ben

cok yedırmemın anlamı nedir?? 10 aylık cocugu ben mama ve sadece emzırıyordum. corba va hafıf şeyler versene.
Bazen sut yetmio ve mama hic kullanmadim hep emzirdim halada öyle.. Çorba falan veriyorum.. Bugün pazar babasida evde malum ona dayanamayıp verdi durdu yemeği istio DİE. Biz ne yesek illa istio.. Kabakli yoğurt vermiştim sanirim fazla verdik

Bazen sut yetmio ve mama hic kullanmadim hep emzirdim halada öyle.. Çorba falan veriyorum.. Bugün pazar babasida evde malum ona dayanamayıp verdi durdu yemeği istio DİE. Biz ne yesek illa istio.. Kabakli yoğurt vermiştim sanirim fazla verdik
10 aylık cocuk herseyı yer zaten sif süten beslenmez:) yogurta dokunabilir...

buyuk ihtimalle kusmayla rahatsiz eden seyi atmistir , bi daha olursa gidersiniz dr a
simdi dr a gidersen gereksiz birsuru tahlil yapip iye den girip astimdan çikarlar bos yere ..

ne dokunduuysa o çikdiigi için gerisinin gelecegini sanmiayorum ben
İnşallah.. Haklisin doktora giden bi daha hasta oluo o kadar cok eziyet ediyorlarki. Ne diyim RABBİM DUSURMESİN

Back
X