• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 cm büyük miyom kapalı rahim aldırma ameliyatı olan var

Çok geçmiş olsun bugün tam bir hafta oldu ameliyat olduğum çok şükür herşey yolunda gitti şimdi çok az pembe akıntı ve adet ağrısından biraz fazla bel ve karın ağrısı var
Ben Vajinal histerektomi oldum içimden canavar çıkmış sanki
sizede geçmiş olsun yardımcı olabileceğim birşey olursa yazabilirsiniz
Merhaba,
Çok geçmiş olsun.

Doktorunuzun ismini ve ameliyat ücretinizi yazabilir misiniz, lütfen?

Teşekkür ederim.

Merhaba,
Çok geçmiş olsun.

Doktorunuzun ismini ve ameliyat ücretinizi yazabilir misiniz, lütfen?

Teşekkür ederim.
Merhaba kusura bakmayın yeni girdim siteye
Benim Dr. um Sakarya da Hakan camuzcuoğlu onkoloji jinekoloji prof. Sıfır dikişle 900 gr şey çıkardı içimden karnımda hiç bir iz delik olmadan fiyat 180 bin tl Sakarya adatıp hastanesi

Merhaba kusura bakmayın yeni girdim siteye
Benim Dr. um Sakarya da Hakan camuzcuoğlu onkoloji jinekoloji prof. Sıfır dikişle 900 gr şey çıkardı içimden karnımda hiç bir iz delik olmadan fiyat 180 bin tl Sakarya adatıp hastanesi
Estağfirullah, ne kusura bakması, olur mu öyle şey.

Hâlâ doktor arayışım devam ediyor.
Yanıtınız için çok çok teşekkür ederim.

Çok çok geçmiş olsun. Allah, daimi şifa versin.🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Cok gecmiş oldun benımde rahım dıs duvarında miyomlsrım vsr 8 cm cıvsrında bendede panık atsk vsr cok korkuyorum smelıyat olmaktan sızın nasıl gectı amelıystınız ben gebelık ıstedıgın ıcın önce gebe kalmayı deneyecegım

Cok gecmiş oldun benımde rahım dıs duvarında miyomlsrım vsr 8 cm cıvsrında bendede panık atsk vsr cok korkuyorum smelıyat olmaktan sızın nasıl gectı amelıystınız ben gebelık ıstedıgın ıcın önce gebe kalmayı deneyecegım
merhaba çok geçmiş olsun. bende de rahim duvarı dışında 9,5 cm ameliyat diyor dr lar.ammeliyatta sadece miyomlar mı alındı acaba yoksa rahimde alındı mı . istanbul için dr ve hastane önerisi arıyorum bende. ayrıca panik atak var bende de

Selamün aleyküm ablalarım nasılsın iyi misiniz Bir sorun olacaktı rahîm tüplere doğru Bir şişkinlik var eledigimde elime geliyor ve eledigimde bazen de aciyo ben 24 yaşındayım 5 senedir evliyim çocuğum hâlen Yok 2021 de bir düşük yaşadım ve arada 5sene geçti çocuk halen yok bişey daha sormak istiyorum mayısın 26 sında kan geldi ama kahverengiye dündü sonra beyaza dündü 27 çok hafif kahverengi akıntı yine geldi ortadan kayboldu Beyaz akıntıya dönüştü ve ben hala adet olmadım Haziran 3 te kan tahlili yaptım gebelik testi negatif çıktı ve ben o gündür bu gündür hiç adet olmuyorum benim gibi yaşamış olan var mı bu belirtiler de oldumu sizde lütfen ama lütfen bana cevap yazın Allah rızası için bu ne olabilir çok üzülüyorum 😔

merhaba çok geçmiş olsun. bende de rahim duvarı dışında 9,5 cm ameliyat diyor dr lar.ammeliyatta sadece miyomlar mı alındı acaba yoksa rahimde alındı mı . istanbul için dr ve hastane önerisi arıyorum bende. ayrıca panik atak var bende de
Merhaba bende amelıyat olmadım beklemedeyım ne yapacagım bılmıyorum korunmuyorumda sızın bır tanemı benım bıde yavrusuda vardı yanında

Kusura bakmayın hep girmediğim için yeni gördüm çok geçmiş olsun Dr lar ameliyat diyorsa olun mutlaka bende çok korktum yıllarca erteledim ama hiç korktuğum gibi olmadı bende panik atak anksiyete tedavisi görüyorum yıllardır ama büyümeye devam ettiler ve ne kadar ertelersek ameliyatı o kadar sıkıntı yeri itibariyle mesena ve bağırsaklara baskı yapabilir hatta yapışabilir o yüzden tüm cesaretinizi toplayın biran önce olun inşallah
Çocuk düşünmediğim için benim rahmim de alındı çünkü tekrarlıyor Miyomlar çevremde birkaç kişi yaşadı
Yumurtalıklar alınmadı o sebeble menapoz başlamamış oluyor sadece tüpler alındı
Menapoz başlamadığı içinde yan etkileri yaşamadım hiç regl zamanı neler yaşıyorsam hala aynı şeyleri yaşıyorum başım ağrıyor iştahım açılıyor falan
Çocuk düşün miyorsanız rahim aldırmaktan da korkmayın sevgiler 💐🤍

Back
X