Gözün aydın canım maşallah allah istedikten sonra hiç bişey engel değil inşallah sağlıkla doğacağı günüde görmek nasip olsun sanaKızlar bu konuyu size umut olsun diye açıyorum. 10-15 doktor gezmiş biri olarak söylüyorum. Öncesinde çikolata kisti ameliyatı oldum ve yumurtalığım küçültüldü. Şimdi sol yumurtalığımda 10 cm çikolata kistim var imkansız diyen doktorlara rağmen 2 aylık hamileyim. Umudunuzu kesmeyin ve ameliyat sizin için en en son çare olsun lütfen.
Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Herkese moral olsun istiyorum gerçektenGözün aydın canım maşallah allah istedikten sonra hiç bişey engel değil inşallah sağlıkla doğacağı günüde görmek nasip olsun sana
peki ne uyguladınız nasıl hamile kaldınız anlatabilir misiniz? benim de 1.5 cm çikolata kistim var doktorlar gebeliğe engel değil diyorlar ama olmuyor bir türlüKızlar bu konuyu size umut olsun diye açıyorum. 10-15 doktor gezmiş biri olarak söylüyorum. Öncesinde çikolata kisti ameliyatı oldum ve yumurtalığım küçültüldü. Şimdi sol yumurtalığımda 10 cm çikolata kistim var imkansız diyen doktorlara rağmen 2 aylık hamileyim. Umudunuzu kesmeyin ve ameliyat sizin için en en son çare olsun lütfen.
Rica ederim canım illaki kendini konunda bulacaklar vardırCanım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Herkese moral olsun istiyorum gerçekten
Ne kadardır deniyorsunuz? Bana bir doktor şey demişti takvim tutma ve asla bunu düşünme. Ben ne zaman bunu atlattım ve aklımdan çıkardım hamile kaldım. Bu arada eşimde varikosel ameliyatı olmuştu öncesinde sperm sayısı düşük olduğu için. Senin kistin çok küçük ve daha önce ameliyat olmamışsın bence kolaylıkla hamile kalırsın biliyorum zor ama düşünmemeye çalışpeki ne uyguladınız nasıl hamile kaldınız anlatabilir misiniz? benim de 1.5 cm çikolata kistim var doktorlar gebeliğe engel değil diyorlar ama olmuyor bir türlü
3 yıldır evliyim hiç korunmadık ve bu zamana kadar hiç takmamıştım zaten ama yine olmadıNe kadardır deniyorsunuz? Bana bir doktor şey demişti takvim tutma ve asla bunu düşünme. Ben ne zaman bunu atlattım ve aklımdan çıkardım hamile kaldım. Bu arada eşimde varikosel ameliyatı olmuştu öncesinde sperm sayısı düşük olduğu için. Senin kistin çok küçük ve daha önce ameliyat olmamışsın bence kolaylıkla hamile kalırsın biliyorum zor ama düşünmemeye çalış
İnşallah gerçekten umut olurum çünkü çok isterim bende hep buraya bakıyordum kendimden bir şeyler bulmaya çalışıyordum. Güzel dileğin için çok teşekkür ederim. Aminnn inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin ve sağlıkla kucaklarına alsınlarAy ne güzel ya umut olmuşsun bi cok bayanarabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin cnm
Olacağı varsa her şekil olacaktır demektir cnm yeter ki nasipte olsun bende de aynı durum var her ay belirti arıyomİnşallah gerçekten umut olurum çünkü çok isterim bende hep buraya bakıyordum kendimden bir şeyler bulmaya çalışıyordum. Güzel dileğin için çok teşekkür ederim. Aminnn inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin ve sağlıkla kucaklarına alsınlar
Eşinde de bir problem yoksa bence en doğru zamanda olacak karamsarlığa kapılma hiç. Her şey çok güzel olacak senin içinde3 yıldır evliyim hiç korunmadık ve bu zamana kadar hiç takmamıştım zaten ama yine olmadıaşılamam da tutmadı
Çok teşekkür ederim lütfen bana da dua eder misinizEşinde de bir problem yoksa bence en doğru zamanda olacak karamsarlığa kapılma hiç. Her şey çok güzel olacak senin içinde❤
Ederim tabiki inşallah güzel haberini burada alırız senindeÇok teşekkür ederim lütfen bana da dua eder misiniz ❤
peki ne uyguladınız nasıl hamile kaldınız anlatabilir misiniz? benim de 1.5 cm çikolata kistim var doktorlar gebeliğe engel değil diyorlar ama olmuyor bir türlü
Kızlar bu konuyu size umut olsun diye açıyorum. 10-15 doktor gezmiş biri olarak söylüyorum. Öncesinde çikolata kisti ameliyatı oldum ve yumurtalığım küçültüldü. Şimdi sol yumurtalığımda 10 cm çikolata kistim var imkansız diyen doktorlara rağmen 2 aylık hamileyim. Umudunuzu kesmeyin ve ameliyat sizin için en en son çare olsun lütfen.
Ahhh çok çok geçmiş olsun. Çok nankör ve çok illet bir hastalık yaşamayan bilmez derler ya aynen öyle gerçekten. Senin için çok üzüldüm. Ama yeni bir mucize olmayacağını kimse söyleyemez. Benim ümidim hiç yoktu ve kapatmıştım o defteri bir mucize oldu benim için. Ben inanıyorum ki senin gibi mucizelere inanların ve Allah dedikten sonra olur diyen kadınların çocuk sahibi olacağına eminim çok yürekten söylüyorum bunubende cok sıkıntılar yasadım bu illetten ıkı defa amelıyat oldum sol tüpümü aldılar sonra tüp bebek yaptık yerlestırdıler tutmadı sonra tek tüplü olmama ragmen doğal yolla hamile kaldım mucizeydii 4.ayda enfeksıyon sebebi ile kaybettim( cok zor kızlar bu hastalık sımdı ıkı taraftada 5 cm kistlerim var şaştım kaldım allah büyük bakalım ne olcak ama rabbim ol dedikten sonra olur ben bunu bilirim.
cokkk sagol gercekten mucizelere ınanırım hersey gönlümüzce olsun rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.yüreğine sağlıkAhhh çok çok geçmiş olsun. Çok nankör ve çok illet bir hastalık yaşamayan bilmez derler ya aynen öyle gerçekten. Senin için çok üzüldüm. Ama yeni bir mucize olmayacağını kimse söyleyemez. Benim ümidim hiç yoktu ve kapatmıştım o defteri bir mucize oldu benim için. Ben inanıyorum ki senin gibi mucizelere inanların ve Allah dedikten sonra olur diyen kadınların çocuk sahibi olacağına eminim çok yürekten söylüyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?