Allah im tutunmasinj nasip etsin. Safi ismiyle sifaalr versinTransferin 7. Günü 30 10. Günü 70 13. Günü yani bugün 155

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah im tutunmasinj nasip etsin. Safi ismiyle sifaalr versinTransferin 7. Günü 30 10. Günü 70 13. Günü yani bugün 155
Genetikli ngs yapılmış embriyo mu Buda? Nerede yapıldı tedaviTransferin 7. Günü 30 10. Günü 70 13. Günü yani bugün 155
Canım sabret Allah büyük muska tak kötü şeyler izleme dinleme bende bu 2. Ciyi doğuracağı m San bebeğim doğum esnasında kalbi durdu defalarca rahimden oksijen verdiler vakum yaptılar olmadı kalp atışları düştü mecbur sezeryen ysptilar şükür iyi oldu saglikli doğdu son dk da bile korkuttu biziBende türbede kurban kestim dagittim yapmadığım şey kalmadi.Suan hamileyim ama beta düzenli artmiyor yine hayırlısı artık
Evet buda pgt den sağlıklı geldi tedavi acibademdeGenetikli ngs yapılmış embriyo mu Buda? Nerede yapıldı tedavi
Amin canimAllah im tutunmasinj nasip etsin. Safi ismiyle sifaalr versin![]()
Benımde ilk düşüğüm oldu doktor pgt onerdi. Pgt yapılınca bebegın genetıgınden emın oluruz en azından dedı bagısıklıktan düşük olabılıyomuş bu seferEvet pgt ye gönderildi sağlıklı gelenlerde düştü
Bağışıklık için serum ilaç kullandım ama malesef buda düştü.11. düşüğümle tüp bebek sayfasını tamamen kapatmış bulunuyorum ,,Benımde ilk düşüğüm oldu doktor pgt onerdi. Pgt yapılınca bebegın genetıgınden emın oluruz en azından dedı bagısıklıktan düşük olabılıyomuş bu sefer
Kortizon kullanmış miydinBağışıklık için serum ilaç kullandım ama malesef buda düştü.11. düşüğümle tüp bebek sayfasını tamamen kapatmış bulunuyorum ,,![]()
Yok o ne icinKortizon kullanmış miydin![]()
Oda bi tedavi şekli. Bu kadar düşüğün var nasıl atlarlar kortizonuYok o ne icin
Ne doktorlardan ne de internetten hiç kortizonla alakalı bişey görmedimOda bi tedavi şekli. Bu kadar düşüğün var nasıl atlarlar kortizonu![]()
Ben kullandım burda da kullanan var okudum. Doktorum verdiNe doktorlardan ne de internetten hiç kortizonla alakalı bişey görmedim
Mutlaka bi sebebbi vardır. Doktorunuz kim? Histeroskopi yapıldı mı? Kac yumurtanız toplanıyo yaşınız kaç?Bağışıklık için serum ilaç kullandım ama malesef buda düştü.11. düşüğümle tüp bebek sayfasını tamamen kapatmış bulunuyorum ,,![]()
Tayfun bağış doktorum.32 yaşındayım.histeroskopide yapıldı bütün tesrlerimde yapıldı.her tüp bebekte 4,5 ,6 5.Güne giden embriyo lar olusuyor.pgtdende sağlıklı geldigi halde yinede düşüyor.Mutlaka bi sebebbi vardır. Doktorunuz kim? Histeroskopi yapıldı mı? Kac yumurtanız toplanıyo yaşınız kaç?
Bagısıklık testlerın yapıldı mı lupus, hasimato, troid, antıfosfolipid gbi nedenlerdende olabılır. Rahımın kaç mm oluyor?Tayfun bağış doktorum.32 yaşındayım.histeroskopide yapıldı bütün tesrlerimde yapıldı.her tüp bebekte 4,5 ,6 5.Güne giden embriyo lar olusuyor.pgtdende sağlıklı geldigi halde yinede düşüyor.
Troidten ameliyat oldum ama ilaç kullanıyorum normal değerlerim.Bagisiklik içinde transferde serum verdiler sonrasindada ilaç aldimBagısıklık testlerın yapıldı mı lupus, hasimato, troid, antıfosfolipid gbi nedenlerdende olabılır. Rahımın kaç mm oluyor?
Cok üzüldüm subyan olabilir sizdeTroidten ameliyat oldum ama ilaç kullanıyorum normal değerlerim.Bagisiklik içinde transferde serum verdiler sonrasindada ilaç aldim
Hocalarada gittimCok üzüldüm subyan olabilir sizde
Rahım kalınlığınzda onemli kürtaj olduktan sonra rahım kalınlaşma problemı oluyo varsa lupus gbı hastalıklar onlar için farklı ilaçlar oluyoTroidten ameliyat oldum ama ilaç kullanıyorum normal değerlerim.Bagisiklik içinde transferde serum verdiler sonrasindada ilaç aldim
Rahim kalınlaşma problemim yok zaten rahim belirli bi kalinlasmaya gelmeden transfer olmuyorRahım kalınlığınzda onemli kürtaj olduktan sonra rahım kalınlaşma problemı oluyo varsa lupus gbı hastalıklar onlar için farklı ilaçlar oluyo