10 ekim tüp bebek transferi

10 Ekim de ben de oldum kızlar nasilsiniz

Kendilerini hissettiriyolarmiki hakkımızda hayırlısı aynı zamanda sonuç alucaz inşallah ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz burda yazılanları okudukça heycan yapıyorum iyice

Kendilerini hissettiriyolarmiki hakkımızda hayırlısı aynı zamanda sonuç alucaz inşallah ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz burda yazılanları okudukça heycan yapıyorum iyice

Ben en az 7 günden önce test falan yapmam yapmama dHa önce 6 gun denedim negatifti çok üzüldüm 10 güne kadar kahroldum ama sonra yine üzüldüm. Bugün 3 günümüz kızlar lütfen erkenden test yapip moral bozmayın ki inşallah bozulmaz embryo kaliteniz nedir?

5aa iki embriyo benimkiler sizlerin

Bana kalsa gün aşırı test yaparım 12 gün Ama beklıyorm.

4aa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…