- 12 Ekim 2022
- 180
- 110
- 23
- 43
Ay çok sevindim tam soruyordum.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinOzitifle döndüm kizlar rabbim tamamı a erdirir inşallah bekleyen herkez içi de pozitifi görmek nasip olsun inşallah
Eki Görüntüle 3147002

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok sevindim tam soruyordum.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinOzitifle döndüm kizlar rabbim tamamı a erdirir inşallah bekleyen herkez içi de pozitifi görmek nasip olsun inşallah
Eki Görüntüle 3147002
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinOzitifle döndüm kizlar rabbim tamamı a erdirir inşallah bekleyen herkez içi de pozitifi görmek nasip olsun inşallah
Eki Görüntüle 3147002
Amin Allah razı olsun cnm hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz kuzularaHayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ay çok heyecanlandim içim eridi Allahim şükürler olsun canım sağlıkla gelsin devamı inşallah Allah tamamına erdirsin tebrik ederim :)Ozitifle döndüm kizlar rabbim tamamı a erdirir inşallah bekleyen herkez içi de pozitifi görmek nasip olsun inşallah
Eki Görüntüle 3147002
Aynen benden deBenden 22 ekimde istemişlerdi
Yaa çok sevindim gerçekten hayırlı olsun darısı başımıza inşallah kızlarOzitifle döndüm kizlar rabbim tamamı a erdirir inşallah bekleyen herkez içi de pozitifi görmek nasip olsun inşallah
Eki Görüntüle 3147002
Canım hepimize moral oldunOzitifle döndüm kizlar rabbim tamamı a erdirir inşallah bekleyen herkez içi de pozitifi görmek nasip olsun inşallah
Eki Görüntüle 3147002
Canimsin nasıl duygu karmasasidir anlatimaz bu güzel duyguyu hepiniz yaşatın inşallah güzel haberlerle dönüş yapın buraya umarım dualim hepimizeCanım hepimize moral oldun![]()
Canimsin nasıl duygu karmasasidir anlatimaz bu güzel duyguyu hepiniz yaşatın inşallah güzel haberlerle dönüş yapın buraya umarım dualim hepimize![]()
Canimsin nasıl duygu karmasasidir anlatimaz bu güzel duyguyu hepiniz yaşatın inşallah güzel haberlerle dönüş yapın buraya umarım dualim hepimize![]()
Canm kaçıncı günü yaptın test ? Hayırlı olsun çok sevindim . Bugün 6.günüm du Bnm hcg 1.20 çıktı moralim çok bozuldu doktorumu aradım erken yapmışsın cuma tekrar yap ded yükselir mi acabaOzitifle döndüm kizlar rabbim tamamı a erdirir inşallah bekleyen herkez içi de pozitifi görmek nasip olsun inşallah
Eki Görüntüle 3147002
Yükselir inşallah gözün aydın diyelimKizlarrrr deger biraz düşük geldi bna
AminnnnnYükselir inşallah gözün aydın diyelim
Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBende bidahakine artın nasip![]()
Canım 16 eksik ne test yaptım hayali bı çizgi gördüm bugünde kan verdim 58 çıktı transfer gününü sayarsak 9. Gün oluyorCanm kaçıncı günü yaptın test ? Hayırlı olsun çok sevindim . Bugün 6.günüm du Bnm hcg 1.20 çıktı moralim çok bozuldu doktorumu aradım erken yapmışsın cuma tekrar yap ded yükselir mi acaba
Hakkında hayırlısı olun umudunu yitirme bugün değil belki ama bı gün olucaktir inşallahBende bidahakine artın nasip![]()