10 ekim tüp bebek transferi

Canimsin nasıl duygu karmasasidir anlatimaz bu güzel duyguyu hepiniz yaşatın inşallah güzel haberlerle dönüş yapın buraya umarım dualim hepimize 🤲

Amin Allah razı olsun bol bol dua et. :) bizlere de deger nasılmış hemen hastaneye sorsaydın 8 günde kaç olmalıymış ki merak ettim

Canimsin nasıl duygu karmasasidir anlatimaz bu güzel duyguyu hepiniz yaşatın inşallah güzel haberlerle dönüş yapın buraya umarım dualim hepimize 🤲
🙏🏻🙏🏻🙏🏻Rabbim hepimizin yüzüne gülsün. Benim ümşdim yok ama hayırlısı canım.Çünkü az önce evde test yaptım negatif yine.Artık 12 gün sonra kan veririm

Ozitifle döndüm kizlar rabbim tamamı a erdirir inşallah bekleyen herkez içi de pozitifi görmek nasip olsun inşallah 🤲
Eki Görüntüle 3147002
Canm kaçıncı günü yaptın test ? Hayırlı olsun çok sevindim . Bugün 6.günüm du Bnm hcg 1.20 çıktı moralim çok bozuldu doktorumu aradım erken yapmışsın cuma tekrar yap ded yükselir mi acaba

Kizlarrrr deger biraz düşük geldi bna

Eklentiler

• Screenshot_20221018-155740_e-Nabz.webp
    Screenshot_20221018-155740_e-Nabz.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar kan testide yaptırdım 1,76 çıktı.Benimki negatif.rabbim isteyen herkese çocuk versin.Dilerim pozitif çıksın hepinizinki.Kucaklarınız çocukla dolsun🤲🏻🤲🏻

Canm kaçıncı günü yaptın test ? Hayırlı olsun çok sevindim . Bugün 6.günüm du Bnm hcg 1.20 çıktı moralim çok bozuldu doktorumu aradım erken yapmışsın cuma tekrar yap ded yükselir mi acaba
Canım 16 eksik ne test yaptım hayali bı çizgi gördüm bugünde kan verdim 58 çıktı transfer gününü sayarsak 9. Gün oluyor

Az önce eşim eve geldi gebelik testi almış hemen heyecanla yapmaya geçtim ovulasyon testi almış 😄 eczacıya diyor yok gebelik testi verdim yok diyorum biliyorum ben bunu tekrar aradi da ancak adam sa hii tamam doğru dedi komikti ya 😅

Back
X