• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 ekim tüp bebek transferi

Az önce eşim eve geldi gebelik testi almış hemen heyecanla yapmaya geçtim ovulasyon testi almış 😄 eczacıya diyor yok gebelik testi verdim yok diyorum biliyorum ben bunu tekrar aradi da ancak adam sa hii tamam doğru dedi komikti ya 😅
Yptinmi testi cnm:)

Hayırlı sabahlar dün akşam ve bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı kanda görene kadar bir umut bekleyecem artık nasip

Beklemek çok zor insan bir an önce vakit gelsin istiyor ama negatif olunca da bekleme anına dönmek istiyor en azından o zamanda bir umut vardı herkes için hayırlısı olsun

İnş
Beklemek çok zor insan bir an önce vakit gelsin istiyor ama negatif olunca da bekleme anına dönmek istiyor en azından o zamanda bir umut vardı herkes için hayırlısı olsun
Haklısın ama yapa bilecek bişeyimiz yok canım.Benim negatif doktor ısrarla pazartesine kadar ilaçlara devam diyor 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Pes etmeden yola devam🤲🏻 Bakarsın kanın pozitif çıkar inşalllah💋💋🤲🏻🤲🏻

Hayırlı olsun kızlaaar çok sevindim, benim kanamam durdu, bugün kaset test yaptım negatif yaaa 😑 erken gebelik mi baksam bilmiyorum cuma test günüm bi şu testlerde pozitif göremedik, sanmıyorum kanda çıksın artık

Dün akşam yaptığım testte çok hafif ikinci çizgi belirmiş kuruma çizgisi herhalde

Hayırlı olsun kızlaaar çok sevindim, benim kanamam durdu, bugün kaset test yaptım negatif yaaa 😑 erken gebelik mi baksam bilmiyorum cuma test günüm bi şu testlerde pozitif göremedik, sanmıyorum kanda çıksın artık
Erken gebelikte deneme kasette zaten çıkmaz canım benim erkenden bile zorluyor

Dün akşam yaptığım testte çok hafif ikinci çizgi belirmiş kuruma çizgisi herhalde
Atsana bakalım insllh devami gelir ama 5 gün testi negatif olanlar için yarın 10 günümüz ve kesin kanda cikar

Çektim ama fotoğrafta pek belli olmuyor bende buraya yuklemedim sildim bir testim kaldı yarın yine yapacam bakalim o nasil çıkacak

Ayy bilmiyorum adet ağrılarım başladı benimde, az önce gene ip gibi kan geldi sanırım adet olcam 😔

Benim sonuç negatif, başka yumurta vs kalmadı benim hiç..yaşadığım ilde yok zaten merkes bakalım hayırlısı

Back
X