- 16 Ekim 2022
- 66
- 30
- 3
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı günde test yaptın canm ? Olsun üzülme Allah büyük umut allahtanBenim sonuç negatif..öncekiyle aynıydı herşey. Umudumuzu yitirmiyoruz ve sırada 3.deneme inşallah
Evet öyle dediler ama tabi negatife zaten ona rağmen de adet olunuyorMerhaba kızlar benim de 12 ekim transfer dondurulmuş 5.gün. Bir sey soracağım bu estofem yumurtalıgı bastırıp adeti geçirtiyor mu bilginiz var mı
Bende az önce adet olacakmış gibi hissettim çok korktum inşallah olmayız beklemek çok zor yorucu Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ...Kızlar benimde tam rahmin üstünde baskilayan bir ağrım varadet çökecek gibi
Slm bende 11 ekim transfer oldum aynı sekilde gün boyu mide yanması oluyorKızlar benim midem Çok yanıyor dnden beri.Hiçbirinizde varmı böyle birşey?
Demi canm bende öyle düşündüm . Gecen yakın arkadaş söyledi adeti baskılıyor dedi ama emin olamadım . Yarın 6.günüm benm de test yapmamak için kendimi zor tutuyorumEvet öyle dediler ama tabi negatife zaten ona rağmen de adet olunuyor
Canm bende yarun yapmayı düşünüyorum çünkü dayanamıyorumYarın kan vermeye gidiyorum kizlar 10 ekim transfer di hayırlısı dua istiyorum güzel haberlerle dönüş yapım buraya inşallah varmı ben gibi yarın kan vericek olanlar
Şurupta fayda etmiyorSlm bende 11 ekim transfer oldum aynı sekilde gün boyu mide yanması oluyor![]()
Sen evde yaptınmı hiç canım?Yarın kan vermeye gidiyorum kizlar 10 ekim transfer di hayırlısı dua istiyorum güzel haberlerle dönüş yapım buraya inşallah varmı ben gibi yarın kan vericek olanlar
Dün evde test yapmıştım hayali bı çizgi vardı ama kendimi umitlendirmek istemedim açıkçası kendi doktorum 19 Ekim test günü demişti zaten bir gün önce yapmış olcam bakalım nasipse ne varsa gorucez yasicazSen evde yaptınmı hiç canım?
İnşallah bebistirŞurupta fayda etmiyorniye oluyor acaba?inşallah bebiştendir
![]()
Duslarım senınle ve hepimizle canımDün evde test yapmıştım hayali bı çizgi vardı ama kendimi umitlendirmek istemedim açıkçası kendi doktorum 19 Ekim test günü demişti zaten bir gün önce yapmış olcam bakalım nasipse ne varsa gorucez yasicaz
Amin arkadaşım rabbim kolaylastirsinBende az önce adet olacakmış gibi hissettim çok korktum inşallah olmayız beklemek çok zor yorucu Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ...
Ben kullandığımda 12 güne kadar adet olamadım adet belirtileri oldu sonra kanda negatif dijmce kestim ilavi 3 gün içinde sokuldu . Korkma belirtiler hep adete yakınız inşallah pozitif oluruz hepimiz rabbim büyükDemi canm bende öyle düşündüm . Gecen yakın arkadaş söyledi adeti baskılıyor dedi ama emin olamadım . Yarın 6.günüm benm de test yapmamak için kendimi zor tutuyorum![]()
Benim hiç ümidim yok ama beklıyorum yınedeİdrar için 6 . Gun yapanlar için söylüyorum
Benim hiç ümidim yok ama beklıyorum yınedehatta bundan sonrakini ne zamana yaparız dedim doktorla hemşire kızdı bana.İçmeden kafa leylaa