10 ekim tüp bebek transferi

Merhaba kızlar benim de 12 ekim transfer dondurulmuş 5.gün. Bir sey soracağım bu estofem yumurtalıgı bastırıp adeti geçirtiyor mu bilginiz var mı

Merhaba kızlar benim de 12 ekim transfer dondurulmuş 5.gün. Bir sey soracağım bu estofem yumurtalıgı bastırıp adeti geçirtiyor mu bilginiz var mı
Evet öyle dediler ama tabi negatife zaten ona rağmen de adet olunuyor

Kızlar benimde tam rahmin üstünde baskilayan bir ağrım var :( adet çökecek gibi

Kızlar benimde tam rahmin üstünde baskilayan bir ağrım var :KK43: adet çökecek gibi
Bende az önce adet olacakmış gibi hissettim çok korktum inşallah olmayız beklemek çok zor yorucu Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ...

Bende az önce adet olacakmış gibi hissettim çok korktum inşallah olmayız beklemek çok zor yorucu Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ...
Amin arkadaşım rabbim kolaylastirsin

Demi canm bende öyle düşündüm . Gecen yakın arkadaş söyledi adeti baskılıyor dedi ama emin olamadım . Yarın 6.günüm benm de test yapmamak için kendimi zor tutuyorum 🤲🤲
Ben kullandığımda 12 güne kadar adet olamadım adet belirtileri oldu sonra kanda negatif dijmce kestim ilavi 3 gün içinde sokuldu . Korkma belirtiler hep adete yakınız inşallah pozitif oluruz hepimiz rabbim büyük

Benim hiç ümidim yok ama beklıyorum yınede😂hatta bundan sonrakini ne zamana yaparız dedim doktorla hemşire kızdı bana.İçmeden kafa leylaa

İnşallah yarın güzel haberlerle dönersin ilk pozitifi senden duyarız benim cesaretim yok :(

Back
X