- 12 Ekim 2022
- 180
- 110
- 23
- 43
Benim test günüm cuma canımİnşallah yarın güzel haberlerle dönersin ilk pozitifi senden duyarız benim cesaretim yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim test günüm cuma canımİnşallah yarın güzel haberlerle dönersin ilk pozitifi senden duyarız benim cesaretim yok![]()
Sağolasın Allah razı olsun cnmDuslarım senınle ve hepimizle canım![]()
8.günde evde test yaptım negatifti, 10.gün kanda baktım olmadı nasipKaçıncı günde test yaptın canm ? Olsun üzülme Allah büyük umut allahtan![]()
BnmdeBenim test günüm cuma canım
8.günde evde test yaptım negatifti, 10.gün kanda baktım olmadı nasip
Benim midem hala ağrıyor.Rahimde baskıda var.Doktorum mide şurubu verdi.Çok stres yapıyoruz ya.Otursun herkes 12.günü beklesinKızlar benimde tam rahmin üstünde baskilayan bir ağrım varadet çökecek gibi
Benim midem hala ağrıyor.Rahimde baskıda var.Doktorum mide şurubu verdi.Çok stres yapıyoruz ya.Otursun herkes 12.günü beklesinyada 9.10.gün.Benim gibi 10 ekim akşam olupta 15 sabah erkenden test yapmayın
![]()
5. Gün çok erken ama çıkmaz ki net umudunu kaybetme hemenBen 5.gün yaptım bittisırası gelen sahneye
Ne zaman yaptın testi kızlar son güne kadar da umut vardırBenim sonuç negatif..öncekiyle aynıydı herşey. Umudumuzu yitirmiyoruz ve sırada 3.deneme inşallah
Ya bende 10 ekimde oldum transfer cesaret edemiyorum Allah aşkına yapınca bizede söyle umut olsunYarın kan vermeye gidiyorum kizlar 10 ekim transfer di hayırlısı dua istiyorum güzel haberlerle dönüş yapım buraya inşallah varmı ben gibi yarın kan vericek olanlar
Canım doktorum test gününü 19 Ekim demişti zaten bir gün öncesi yapılan sadece o da yine kendi doktoruma gidicem sabah erken aç gel dedi benimki 5. Gün embiyosu 10 ekim transfer diYa bende 10 ekimde oldum transfer cesaret edemiyorum Allah aşkına yapınca bizede söyle umut olsun
Ne kadar erken test istemişlerCanım doktorum test gününü 19 Ekim demişti zaten bir gün öncesi yapılan sadece o da yine kendi doktoruma gidicem sabah erken aç gel dedi benimki 5. Gün embiyosu 10 ekim transfer di
Benden 22 ekimde istemişlerdiNe kadar erken test istemişler
Benden de 22 ekim istedilerBenden 22 ekimde istemişlerdi
Forumda okuduklarıma nazaranda 7 8 günden sonra zaten belli oluyor çoğu kanda netlik kazanacak insalahNe kadar erken test istemişler
Canım ne yaptın testin çıktımı?inşllah pozitiftirCanım doktorum test gününü 19 Ekim demişti zaten bir gün öncesi yapılan sadece o da yine kendi doktoruma gidicem sabah erken aç gel dedi benimki 5. Gün embiyosu 10 ekim transfer di