(10.gün 200)...(12.gün 600)değeri böyle artan varmı

ELha2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
521
9
96
selam arkadaşlar öncelikle şükürler olsun hamileyim .. ama 10.gün 200 çıkan değerim 12 .gün 600 çok katlamamışmı kızlar değeri 2 günde böyle katlayan varmı aranızda lütfen yazarmısınız...10 gün sonra kese görmeeye gidicem ama ne bilim kafam karıştı

canım öncelikle hayırlı olsun

benim 10.gün değerim 546 .

12 gün değerim 1544 olmuştu. geçtiğimiz cuma keseyi gördük.tekti.
ama 5.gün transferlerinde bhcg ler yüksek çıkabiliyomuş

canım çok tşk ederim yazmadan geçmemişsin içime su serptin...benim 5. gün transferi şükürler olsun hamileyim ama kese görmeden rahat edemiyorum işte ..
rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inş

cnm benımde 9 gun 130 12 gün ıse 636 cıkmıstı bende sasırmıstım bole senın gıbı endıselenmıstım hamılelıgınde hayırlı olsun

canım çok tşk ederim yazmadan geçmemişsin içime su serptin...benim 5. gün transferi şükürler olsun hamileyim ama kese görmeden rahat edemiyorum işte ..
rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inş

dur daha keseyi gördükten sonrada benim kalp atışı için endişelenmeye başlıycan :)) öyle korkuyorum ki

neyse allah yardımcımız olsun. ne zaman kese göreceksin

selam benimde üçüncü gün transferi 12.gün 230 14.gün 680.normal olduğunu söylediler.perşembe kese görmeye gideceğiz inşallah.hepimize hayırlısını versin Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…