- 13 Nisan 2025
- 62
- 27
- 3
- 26
- Konu Sahibi yenianneaday
-
Evet çıktı maalesef değilim beta sonucu 2 çıktı yani artık önümüze bakacağızçıktımı sonucunuz
öyle canım bosver kafana takma zaten daha yeni evliymissin yasında cok genc. Allah dogru zamanda nasip etsin insallahEvet çıktı maalesef değilim beta sonucu 2 çıktı yani artık önümüze bakacağız
İnşallah destekleriniz için teşekkür ederim. Doktor bugün folikasite başlattı şimdi sökülmeyi bekleyip tam gaz devam edeceğim. Zamanı şimdi değilmiş nazlı bebeğimizinöyle canım bosver kafana takma zaten daha yeni evliymissin yasında cok genc. Allah dogru zamanda nasip etsin insallah
Ovülasyon ile de takip edebilirsin:)İnşallah destekleriniz için teşekkür ederim. Doktor bugün folikasite başlattı şimdi sökülmeyi bekleyip tam gaz devam edeceğim. Zamanı şimdi değilmiş nazlı bebeğimizin
Onu hiç yapmadım ama bu ay deneyeceğim inşallahOvülasyon ile de takip edebilirsin:)
Merhaba sonucunuz ne oldu. Benm de 5 günlük gecikmem oldu ama idrar testleri negatifAynı durumdayız senle 5 gün geçti adet olmadım hala illez başıma böyle bişey geliyor benimde kan testi verdim negatif bir kaç gün sonra gecikmen olırsa gel dediler bence üzme kendini birisi yazmış okumuştum 15 gün gecikmiş adeti kan vermiş pozitifmiş geç döllenme olabilir bizimki bence
Test yaptın mi7 gündür adet olmuyorum bügü. 8inci günü penbe akıntı geldi yerleşme kanaması mi acaba hiç test yapmadım
İnşallah destekleriniz için teşekkür ederim. Doktor bugün folikasite başlattı şimdi sökülmeyi bekleyip tam gaz devam edeceğim. Zamanı şimdi değilmiş nazlı bebeğimizin
Hayır yapmadım herhangi bir hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum 2 yıllık evliyimTest yaptın mi
Pembe kanın devamk gelmiyorsa iyi haber bir gün daha bekleyin adet olmasanız kesin test yapınHayır yapmadım herhangi bir hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum 2 yıllık evliyim
Az az leke leke geliyor söylenene göre yerleşme kanaması denilen şey adetten önce olurmuş siz ne diyor sunuzPembe kanın devamk gelmiyorsa iyi haber bir gün daha bekleyin adet olmasanız kesin test yapın
Adetede gelme ihtimali var sizde kaç gündür lekelenme başladıAz az leke leke geliyor söylenene göre yerleşme kanaması denilen şey adetten önce olurmuş siz ne diyor sunuz
Bugün saat 3 gibi başladıAdetede gelme ihtimali var sizde kaç gündür lekelenme başladı
Canım sen biir yarinj bekle inşallah yarın yoğun olmazsın normalde adet başlangıcında da böyle pembe lekeler geliyor ama benim size tavsiyem eğer adet olursaniz umursamayin lütfen evet çevre baskısı çok biraz çevreden uzaklaşın ilgi alanı bulun kendinize uğraşacak insan umursamadigi zaman oluyor kafanızı dağıtın mümkün mertebe kadınlar klubune girmeyin hamilelik şeylerini kafanızdan silin bakın ozaman inşallah bir mucize gerçeklesirBugün saat 3 gibi başladı
Ayy inşallah ama benim insanlardan uzaklaşma gibi bi ihmalin yok maalesefCanım sen biir yarinj bekle inşallah yarın yoğun olmazsın normalde adet başlangıcında da böyle pembe lekeler geliyor ama benim size tavsiyem eğer adet olursaniz umursamayin lütfen evet çevre baskısı çok biraz çevreden uzaklaşın ilgi alanı bulun kendinize uğraşacak insan umursamadigi zaman oluyor kafanızı dağıtın mümkün mertebe kadınlar klubune girmeyin hamilelik şeylerini kafanızdan silin bakın ozaman inşallah bir mucize gerçeklesir
İnan oylee şeyler duyorumki çevremde bazıları diyor 10 sene olmasaydıda çocuğumu boule gözlerimin önünde eriyip gitmeseydi yani herşeyin daha kötüsü var siz sabredin Allah her zaman hayirlisinu verir vermedi diye üzülmeyin vardır bir hayır bakıyorum çocuk yaşta evlandini kaybedenler çocuğu olmayanlardan daha yaşlı siz bilemezsiniz hakkınızda hayırlı olanı bekleyin elbetBugün saat 3 gibi başladı
Bu arada benim herzaman kahve rengi gelirdi adet başlama kanamasıCanım sen biir yarinj bekle inşallah yarın yoğun olmazsın normalde adet başlangıcında da böyle pembe lekeler geliyor ama benim size tavsiyem eğer adet olursaniz umursamayin lütfen evet çevre baskısı çok biraz çevreden uzaklaşın ilgi alanı bulun kendinize uğraşacak insan umursamadigi zaman oluyor kafanızı dağıtın mümkün mertebe kadınlar klubune girmeyin hamilelik şeylerini kafanızdan silin bakın ozaman inşallah bir mucize gerçeklesir
Tabi Rabbım bazen veriyor imtihan ediyor vermiyor imtihan ediyorİnan oylee şeyler duyorumki çevremde bazıları diyor 10 sene olmasaydıda çocuğumu boule gözlerimin önünde eriyip gitmeseydi yani herşeyin daha kötüsü var siz sabredin Allah her zaman hayirlisinu verir vermedi diye üzülmeyin vardır bir hayır bakıyorum çocuk yaşta evlandini kaybedenler çocuğu olmayanlardan daha yaşlı siz bilemezsiniz hakkınızda hayırlı olanı bekleyin elbet
Aynen cnm ttakma ben çok taktım kendimi yipratim i şimdi var çok şükür içimden geldi sana yazmak istedim bide hamile olma ihtimalin varTabi Rabbım bazen veriyor imtihan ediyor vermiyor imtihan ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?