10. gün degerim 94.17 kızlar yorumlarınızı bekliyorum

Kuzucuk123

Bana yeni bir ben lazimm
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
250
14
98
43
4.tüp bebek denemem dayanamadım kan verdim az önce sonucu aldım çok şükür şimdilik herşey yolunda gözüküyor rabbim nasip ederse şayet bu kez anne olabilecegim inşaallah allah bu yolda emek veren tüm arkadaşların kucaklarını doldursun

tebrık edrım canım allh tamamına erdırsınn

idrar testi yapmadınmı?

7.gün idrar testi yaptım negatif çıktı bugun yapmadım dün gece çok agrım vardı regl olacagımı düşündügüm için kanda baktırdım mucizem benimle şimdilik şükürler olsun.bence mozalini bozma idrar testinde çıkması için çok küçük bebişlerimiz moralini yüksek tutki üzülmesin o daha küçücük annesi

saol canımmmm ınsallh rabbım bu mutlulgu banada yasatır.... rabbım bebısını korusun saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallhhhhh

tebrik ederim allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm. sakin ve stressiz günler geçirmelisin.

Allahım sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına

allah sağlıcakla kucağına almayı nasp etsin
bence değerin gayet güzel canım
benim test günümde 95 civarıydı :)
şimdi 6. ayımızı aştık hayırlısıyla darısı sana inşallah

tebrik ederim arkadaşım Allah tamamını erdirsin benimde 12.gün değerim 91.36 idi bizimkinden bile yüksek çıkmış biz şimdi 15. haftadayız Allah tüm isteyenlere bugünleri göstersin.

allah sağlıcakla kucağına almayı nasp etsin
bence değerin gayet güzel canım
benim test günümde 95 civarıydı :)
şimdi 6. ayımızı aştık hayırlısıyla darısı sana inşallah

inşallah bende o günlere kavuşurum bebeşim benden ayrılmazbu kez.umarım gebeliginiz sorunsuz mutlu geçiyordur allah saglıkla dünyaya gelmesini nasip eylesin

tebrik ederim arkadaşım Allah tamamını erdirsin benimde 12.gün değerim 91.36 idi bizimkinden bile yüksek çıkmış biz şimdi 15. haftadayız Allah tüm isteyenlere bugünleri göstersin.

tşk ederim allah sizide saglıkla kavuştursun bebişinize

çok tebrik ederim:))Allah tamamına erdirsin inşallah:))Güzel haberler alınca insan daha da umutlanıyor:))

çok sevindim canım Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin.buradan tedavi görüp çabalayıp hamile kalanları okudukça banada umut oluyor inşalah darısı bizlerin başınaaa

az önce 12.gün degerimi ögrendim 206.41 çıkmış rabbime şükürler olsun iki kat artmış inş böyle katlanarak devam eder ve sonunda kucagımada alırım bebegimi 7 yıl oldu evleneli bu günleri nasıl bekledim anlatamam dilerim mevladan hepinizede bu günleri yaşatsın

süper.... çok sewindim...darısı bizlere:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…