- 21 Mayıs 2008
- 250
- 14
- 98
- 43
- Konu Sahibi Kuzucuk123
-
4.tüp bebek deneme m dayanamadım kan verdim az önce sonucu aldım çok şükür şimdilik herşey yolunda gözüküyor rabbim nasip ederse şayet bu kez anne olabilecegim inşaallah allah bu yolda emek veren tüm arkadaşların kucaklarını doldursun
4.tüp bebek deneme m dayanamadım kan verdim az önce sonucu aldım çok şükür şimdilik herşey yolunda gözüküyor rabbim nasip ederse şayet bu kez anne olabilecegim inşaallah allah bu yolda emek veren tüm arkadaşların kucaklarını doldursun
idrar testi yapmadınmı?
7.gün idrar testi yaptım negatif çıktı bugun yapmadım dün gece çok agrım vardı regl olacagımı düşündügüm için kanda baktırdım mucizem benimle şimdilik şükürler olsun.bence mozalini bozma idrar testinde çıkması için çok küçük bebişlerimiz moralini yüksek tutki üzülmesin o daha küçücük annesi
Allah tamamına erdirsin :))Nerde yaptınız tedaviyi??
Allahım sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına
allah sağlıcakla kucağına almayı nasp etsin
bence değerin gayet güzel canım
benim test günümde 95 civarıydı :)
şimdi 6. ayımızı aştık hayırlısıyla darısı sana inşallah
tebrik ederim arkadaşım Allah tamamını erdirsin benimde 12.gün değerim 91.36 idi bizimkinden bile yüksek çıkmış biz şimdi 15. haftadayız Allah tüm isteyenlere bugünleri göstersin.
az önce 12.gün degerimi ögrendim 206.41 çıkmış rabbime şükürler olsun iki kat artmış inş böyle katlanarak devam eder ve sonunda kucagımada alırım bebegimi 7 yıl oldu evleneli bu günleri nasıl bekledim anlatamam dilerim mevladan hepinizede bu günleri yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?