10.gün kan değeri:(

amiral

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
181
9
118
İstanbul
merhaba arkadalşlar,
bu gün transferimin 10.günü.8.günden beri idrarda çok silik 2.çizgiyi görünce bu gün gidip kan verdim.fakat değer 12,45 çıktı.çok düşük yani.embriyolara 5.günde blast ve dondurulmuştu.kafam karıştı.böyle sonuç alıp gebeliği sağlıklı ilerleyen var mı acaba..

üzülme canım ya inşallah tutunmuştur.keşke biraz daha bekleseydin şimdi daha zor geçer

sorma ya..şeytana uydum.bazı belirtiler hissedince 8.gün idrarda baktım.2.çizgi biraz geçte olsa çıktı. bu sefer acaba hyine geçmi çıkacak diye 2.sini yaptım o daha çabuk çıktı.sonra 3.yü yaptım bu gün(1 er gün arayla yaptı idrar testlerini).odaha çabuk belirdi(10 dakkada çıktı)kan verip rahatlayayım dedim ama bu seferde sonuç düşük çıkınca üzüldüm.acaba varmı yükselelen diye merak ediyorum.

canım değer biraz düşük gibi ama geç döllenme olabilir.
çünkü idrar testlerinde gitgide koyulaşma varsa,tutunmaya devam ediyordur bebişin..
tebrikler..

bence erken iki gün daha bekle değerin yükselecektir.sakın kendini üzme

geç döllenme değilde geç tutunmuş olabilir belki yani inşallah
beklemektenm başka bişey yapamıyorum

cnm insallah degerin yükslr ben bi gebelk yasadm dogal yolla 14ten 2günde62oldu üzülme cnm benm bebegm öldü ama karnmda o ayrı:gitme: inşallah sen saglıckla alırsn kucagna cnmm:Saruboceq:

meleğim teşekkürler cevabın için
sudenur aslında eski doktorumla konuştum sonuç pozitif öyle düşün moralini bozma dedi 12.gün tekrara yap testi dedi.böyle devam eden gebeliklerimiz var dedi.ama üzüldüm işte..

2 sene önce ilk tüp bebek denememde 11. gün değerim 9 çıkmıştı. 3. gün transferi idi. Maalesef dış gebelikti. Değerim sonrasında hep 2'ye katlandı ama bebek sol tüpe tutunmuş.

Senin de aynısı olacak değil tabi ama 5. gün embriyosu için 10. gün değerin çok düşük. Belki geç tutunmuştur. Yapabileceğin tek şey beklemek ve Salı günü tekrar test yapmak.
benim dış gebelik olduğundan şiddetli karın ağrısı ve sancım olmuştu. Ayrıca çok hafif ama sürekli kanama başlamıştı. 3 gün hastanede yattım, çok erken olduğu ve iç gebelik te olabileceği için sürekli test yapıldı ve ultrason ile takip edildi. Sonuçta dış gebelik kesinleşti.

Senin aynı şeyleri yaşamayacağını umuyorum... iyi şanslar

Son düzenleme:
pelly ben daha önce dış gebelikler geçirdiğim için tüplerim bağlandı.o yüzden tüpe yerleşme ihtimali yok diye düşünüyorum.umarım değerler katlar dediğin gibi beklemekten başka çarem yok.
inşallah katlar diyorum bende..

Dış gebelik ihtimali olmamasına sevindim. ınşallah geç tutunmuştur bebeğin, güzel güzel katlar değerin..

canım benimde 10.gün değerim 23,84 çıktı.. doktor hamilesin diyemedi.. 2gün sonra tekrar et dedi.. 44 oldu 77 oldu ve giderek yükseldi şükür.. bugünlere gelebildik.. RABBıM herkese nasip etsin...
gönlünü ferah tut..

inşallah benimde öyle olur hallisna.o kadar üzüldümki.. içim koptu sanki.. o yüzden burda yazdım belki bi kaç kişi güzel şeyler yazarda umudumu kaybetmem diye..
yazdıkların çok umut verici.ben cetvelden anlamıyorum.ne kadarlık hamilesin şimdi.doğal gebelikmi tüp bebekmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…