canım moralini bozma ama çok erken test yaptırarak moralini bozmuşsun bence
keşke sabretseydin be canım
ben de inanıyorum değerin artacak merak etme
bak benim 13. günümdü test yaptırdım 257,5 çıktı ama eminim senin gibi erken yaptırsaydım düşük olacaktı ve takacaktım
merak etme dua et
merhaba arkadaşım....Benim 12.gün değerim 33,6 idi...Ama şu anda 35 haftalık hamileyim...Bende 10.günde baktırsaydım büyük ihtimalle düşük çıkacaktı...O yüzden lütfen moralini bozma olur mu?allahım hayırlısını nasip etsin inşallah...
keşke öyle olsaydı benimde ama malesef 10.gün 12.45 olan değerim bu gün yani 11.gün 6,95 e düşmüş.dr.um ilaları bırak dedi.bu rüyada bitti.hepinize teşekkürler
allah hepimize hayırlı bebekler kısmet etsin inşallah
amiral canım kimyasal gebelik geçirmişsin galiba. idrarda çıktığına göre sana tutunmuş ama devam etmemiş. canım sana sabır diliyorum. dış gebelikte geçirmişsin. benim acımda taze olsaydı seni daha iyi anlayabilirdim. ama zaman her şeyin ilacı garip bir şekilde kalkıyor ve daha fazla bir heyecanla kaldığın yerden devam ediyorsun. gebe kalabildiğine göre sorun yok canım. bir sonraki denemenizde bebişiniizin sana tutanacağına eminim. umarım bu günlere tebessüm ile bakacağımız anları da yaşayacağız. tedavi ile olan bebişlerin tıptaki adı "kıymetli bebek" . bizimkiler epeyy bi kıymetli bebek olucak. rabbim kucağını boş bırakmasın sana ve eşine sabır diliyorum. az biraz daha sabır canım.
simay iniallah benimde öyle olur.çok üzgünüm aslında..
belki bikaçkişi yazarda rahatlarım diye başlığı açtım ..sen hamilemisin peki şimdi..ne oldu gebeliğin devam ettimi
Merhabalar
benim 4.denemem ve ilk kez değerim yükseldi 13.gün kan sonucum 17.03 fakat sizleri okuyunca sanırım benimde kimyasal yada dış gebelik olacak hiçmi düşük çıkıpta gebeliği devam eden yokmu (