10.gün kan testi değerim..

MUTLULUK&

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
267
0
96
İstanbul
Arkadaslar 10.gün kan testi değerim 0.01 testi tekrarlamama gerek var mı? bugün 14.gün hala adet olmadım.... baya ağrımda var..

Canım hamilelik görülmüyor.ama birinin 10.gün değeri 0 mış 12 .gün 60 küsurlara fırlamış..içinin rahat etmesi açısından 12.gün tekrarlayabilirsim..Mucizeler belli olmaz...

inşallah bademin dediği olur canım .. mucizeler biz insanlar için ...

canım bence de test sonucunu yenile ..bu aşamalar hiç belli olmuyor..ama her ne olursa olsun sakın pes etme inancını yitirme ....

arkadaşlar benim yumurtam geç oluştu ve 4. günümde 21.70 ti 48 saat sonra 90 a çıktı değerim doktor ii bi artış dedi değer kaç olunca kese görünüyo bilen varmı?

Arkadaslar 10.gün kan testi değerim 0.01 testi tekrarlamama gerek var mı? bugün 14.gün hala adet olmadım.... baya ağrımda var..

canım merhabalar seninle kader arkadaşıymışız maalesef benimde 0.100 çıktı doktorum hiç gebelik oluşmamış dedi aslında tekrarlamaya gerek yok ama sen yine baktır adetine gelince tedavi ve ilaçlar dolayısıyla geçikebilir benimde öyle olmuştu kaçıncı denemen benim 4. fos çıktı allah yardımcımız olsun

Geçmiş olsun.. Adetim başladı malesef ve cok degişik geliyor cok afedersiniz zar şeklinde dökülüyor surekli bunlar normalmidir? ilk denememdi.. senağlama

Geçmiş olsun.. Adetim başladı malesef ve cok degişik geliyor cok afedersiniz zar şeklinde dökülüyor surekli bunlar normalmidir? ilk denememdi.. senağlama

canım o normal sen vajinal jel kullandınmı genelde vajinal jelin içinde kalan o katı parçalarda yapıyor benimde öyle siyahtıkı tıpkı çamur gibi oldum.bir kaç gün

canım senin kaçıncı denemen benim 4 . ama bunda çok umutluydum adet olmadım heralde tutdu demiştim çünkü öbürlerinde 11. gün kanamam başlıyorduda

benim ilk denememdi hayatım sizin probleminiz neydi bizim sebepsiz..

valla gülüm ben 8 yıllık evliyim 4 yıl bebek istemedik sonra habersiz bir düşük yaptığımı öğrenince bebek özlemi başladı her ay sürekli günüm geçiyor biyokimyasal gebelik oluşuyordu doğuda çok iyi doktor olmayınca birde 2 sene önce ankaraya tayin yaptırdık.bu iki seneden beride doktordan butarafa gelemiyorum. her şey yapıldı bakılmadık bir şey kalmadı en son eşimde ve bende kan pıhtılaşması teşhisi konuldu. ilk tüpbebek denemem düşükle sonuçlandı. bu üç denememdede neğatif sonuç aldık anlayacağın şu anda hem maddi hemde manevi yıkık durmdayım allahım olmayan herkeze içindede bizler nasip etsin.benim fikrimi sorarsan senin ilk denememmiş acele etme biraz kendine zaman tanı benim ilkinki düşünce çok hırs yapıp peş peşe bunları yaşayınca resmen şu anda bunalım takılıyorum ve hatta eşimle bile ayrılık noktasına geldik allahım hayırlısını versin.

merhaba canım geçmiş olsun doktora falan gittinmi sonuç kesinmi yani kiminin çok kanaması oluyomuş benimde ilk denemem 6.günümüz ama çok korkuyorum üzülme canım ya inşallah bidahaki sefere rabbim üçüz versin sana içerde kan birikiyo ilaçlar falan adetinin değişik gelmesi normaldir canım nihayetinde içerde embryo vardı normal adet değilki sıkma fazla canını herşey yaradandan o nezaman derse ozaman:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…