Canım hamilelik görülmüyor.ama birinin 10.gün değeri 0 mış 12 .gün 60 küsurlara fırlamış..içinin rahat etmesi açısından 12.gün tekrarlayabilirsim..Mucizeler belli olmaz...
Arkadaslar 10.gün kan testi değerim 0.01 testi tekrarlamama gerek var mı? bugün 14.gün hala adet olmadım.... baya ağrımda var..
Arkadaslar 10.gün kan testi değerim 0.01 testi tekrarlamama gerek var mı? bugün 14.gün hala adet olmadım.... baya ağrımda var..
arkadaşlar benim yumurtam geç oluştu ve 4. günümde 21.70 ti 48 saat sonra 90 a çıktı değerim doktor ii bi artış dedi değer kaç olunca kese görünüyo bilen varmı?
canım merhabalar seninle kader arkadaşıymışız maalesef benimde 0.100 çıktı doktorum hiç gebelik oluşmamış dedi aslında tekrarlamaya gerek yok ama sen yine baktır adetine gelince tedavi ve ilaçlar dolayısıyla geçikebilir benimde öyle olmuştu kaçıncı denemen benim 4. fos çıktı allah yardımcımız olsun
Geçmiş olsun.. Adetim başladı malesefve cok degişik geliyor cok afedersiniz zar şeklinde dökülüyor surekli bunlar normalmidir? ilk denememdi.. senağlama
canım senin kaçıncı denemen benim 4 . ama bunda çok umutluydum adet olmadım heralde tutdu demiştim çünkü öbürlerinde 11. gün kanamam başlıyorduda
benim ilk denememdi hayatım sizin probleminiz neydi bizim sebepsiz..
Geçmiş olsun.. Adetim başladı malesefve cok degişik geliyor cok afedersiniz zar şeklinde dökülüyor surekli bunlar normalmidir? ilk denememdi.. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?