10 gün öncesı sarı akınıtı

zeynep0101

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
142
34
18
40
selam kızlar adete 10 gün var sarımsı akıntım var ne demek bilemiyorum efeksıyon olsa koku olurmus koku yok bu ay ovulosyon teslerı yaptk hep 2 cızgıde calştık ve yumurtlam gectı mı bılmıyorum silik hala cizgi

selam kızlar adete 10 gün var sarımsı akıntım var ne demek bilemiyorum efeksıyon olsa koku olurmus koku yok bu ay ovulosyon teslerı yaptk hep 2 cızgıde calştık ve yumurtlam gectı mı bılmıyorum silik hala cizgi
enfeksiyonun kokulusuda kokusuz olanida var canim. test yaptin da ikinci cizgi mi silik

enfeksiyonda koku olurmuş arştrdımda evt silik gecen ay yumurtlamamda gene ovulosyon test yaotım bu dönem tek cızgıydı umudum yoktu bu ay işe güce temzlığe verdim kendımı

enfeksiyonda koku olurmuş arştrdımda evt silik gecen ay yumurtlamamda gene ovulosyon test yaotım bu dönem tek cızgıydı umudum yoktu bu ay işe güce temzlığe verdim kendımı
enfeksiyon bende de var bekarligimdan beri. adetine 10 gun varsa bekle biraz daha. normalde hamilelikte akinti cogalir. silik cizgi varsa hamilelik olabilir

Adetiniz birkaç gün geciksin öyle test yapın o zaman az çok belli olur.

Back
X