10.gün test sonucum....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın bademcim hayırlı olsun canım inşallah bugün güzel haberlerini alırız moralini yüksek tutmalısın biliyorsuunki bu çok önemli

badem merakla bekliyoruz canım kan testinin sonucunu ama bence de hamilesin.

Allahım başka bir şey istemiyorunm zaten şu an...inşallah değerlerim yükselir...
Selam badem,
En son yazdığın gunun üzerinden 2 gun geçmiş umarım bugun guzel haberi almışsındır:)
Bende bu ay tüp bebek yaptırdım ve şükürler olsun hamileyim. 11. gunde değerim 99 du, yani önemli olan katlanarak artması, inşallah dua ediyorum seninkide artmıştır, o kadar iyi anlıyorum ki seni, inşallah yüzün güler sonucunda, sevgiler, özden....

ayyy nerde kaldı bu badem yaaa inş. iyi haberlerle gelir meraktan çatladım valla

bademmm çatladık burda nerdesin canım...hayırlı haber bekliyoruz...

inşallah hayırlı haberle gelirsin daha fazla meraklandırma bizi canım

Merhaba arkadaşlar,hamileliğim kesinleşti ancak bir süre takip altına alınabilirim..pazartesi günkü beta-hcg değerime göre...

12.gün değerim 57,97............Kanamam arada damla damla geliyor..Yani 2 -3 saatte biriki damla..Ama sanırım yavaş yavaş kesildi gibi...

100 ü bulmadı malesef...

Ama yine de Allaha şükürler olsun.......

Allah hakkında hayırlsısını versin canım, yavrun inşallah sımsıkı tutunur sana, kucağına aldığın günleri de görürsün.

canim hic moralini bozma ben iki gun icinde degeri 9 dan 85 90 lara cikan arkadas biliyorum...gebeligide oldukca saglikli ilerliyor...yani birden yukselebilir seninkide....

badem cnm doktorun ne dedi cnm yükselme varr değerinde

canım buradanda tebrik ediyorum seni hiç moralini düşük tutma ne güzel kanamanda kesilmiş inş.meleğin artık seninle

badem canım..tebrıkler..Şeniz
saglıklı bır sekılde kucagına alırsın ınsallah melegını..:Saruboceq:
ınsallah degerın pazartesı gunu dahada artmıs olur..:Saruboceq:

:lepi::lepi::lepi: VALLA BEN HAMILEYMISIM GIBI SEVINDIM BADEMCIMM INSAALLAH KUCAGINADA ALIRSIN UMARIM HERSEY DILEDIGIN GIBI OLUR DARISI BASIMIZA INSAALLLAAAHHHHHH SIMDIDEN SONRA HAMILELIGININ TADINI CIKARMAYA BAK CANIN NE ISTIYOSA YAP YE IC YAT OHHHHHHH kaydirigubbakcemile5 :teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…