Bu diyette bir zorunluluk zaten kesinlikle yok. Ben yalnıZca kendi yaptığımı yazdım, isteyen uygular. Ayrıca yağ oranı ölçümlerimi de yaptırdım. %24-26 dan %16-17 civarına düştü arkadaşlar. Diyet içeriğimize gelince ; Protein ihtiyacımızı kurubaklgillerden, yoğurttan da karşılayabiliyoruz. Tercih edilen ürünlerin yağlı olması kilo almaya neden olabiliyor. Yapılan sebze yemeğinde bile yemeğin nasıl yapıldığı, yağın hangi aşamada koyulduğu önem taşıyor. Ayrıca bir et, tavuk ne kadar çok pişirilirse (özellikle ateşte)besin değeri düşüyor. Çiğ yemek de mümkün değil tabi :) ayrıca protein olarak -ne kadar mümkün olabilir temin etmesi bilemiyorum- en yüksek değerden en düşük değere doğru sıraladığımızda anne sütü ilk sırada bulunmakta. Daha sonra kuzu eti, sonrasında diğer kırmızı etler 4.beyaz et, 5.balık, 6.kurubaklagiller... Diye sıralanıyor. Proteinin sindirimi 4 saat sürüyor, metabolizmamız da akşam 7 ye kadar sindirimi bitirmiş olmalı kilo almamamız için. Bu bilgiler dışında herhangi bir sorusu olan varsa bana yazabilir. Teşekkürler arkadaşlar.