10 GÜNDE 12 KİLO VERDİM

12 kilo ile incelme olmaması mümkün değil zaten. Ayrıca isteyen insanlar bunu deneyebilir, yaşı küçük olanlara ailesi müdahale edebilir aynı evde yaşıyorlardır diye düşünüyorum. Sağlıklı çok iyi herkes yapsın demiyorum. Ben denedim ve kilo da verdim inceldim de. Ayrıca birçok insan protein diyor, fakat proteinin vücutta depolama sistemi olmadığı için, 3 porsiyon proteinden fazlasının vücudunda yağ olarak depolanacağını bilmiyor. Süt, süt ürünleri de buna dahil. Ayrıca bu tarz diyetleri zaten hiç denemek istemeyen kişilerin de bu konu başlığında ilgileneceği birşeyin olmadığını düşünüyorum.
10 günde 12 kilo hepsi kastandır acaba inceldiniz mi bu diyetle? saçma sapan diyetler önerip insanların saglıgıyla oynamayın. önemli olan vücudun incelmesi tartıda gördüğünüz azalma değil. hiç karbonhidrat yokmuş et yokmuş nasıl bi diyet bu? protein ve sebze ağırlıklı beslenip spor yaptıgınız zaman vücudunuzdaki yağlar gidicek ve zayıflamaya basladıgınızı görüceksiniz. hızlı zayıflicam diye kendinizi sağlığınızdan etmeyin. kimse de bişey dememiş ya 14 yaşındaki kız şu diyete başlamış. saçmalamayın lütfen.

böyle sağlıksız yoldan kilo vermeye çalışmayın daha çok küçüksünüz gerçekten 14 yaş demek büyüme çağı demek bu gibi diyetlerle sağlıklı büyümeyi durdurursunuz. 15-16 yaşlarımdayken kilo vermek umuduyla buna benzer diyetler uyguladım ve ciddi anlamda sağlık problemlerim oldu. baş dönmeleri ve bayılmalar... şimdi 20 yaşımdayım ve ciddi bir şekilde hipotansiyon hastasıyım. bu uyarıyı kendi vicdanım için yapıyorum. umarım farkına varırsınız....
Kesinlikle 14 yaş çok erken bir yaş. Normal diyetinizi yapmanız kesinlikle çok daha iyi. Toplumda kilo verme amacı ile yapılan beslenmeye diyet dendiği için söylediğim yanlış anlaşılmasın. Sağlıklı olan besin piramidine göre beslenmedir arkadaşlar.. Henüz bu yaşlarda kesinlikle önermiyorum onun dışındaki hiçbir şeyi

10 günde 12 kilo hepsi kastandır acaba inceldiniz mi bu diyetle? saçma sapan diyetler önerip insanların saglıgıyla oynamayın. önemli olan vücudun incelmesi tartıda gördüğünüz azalma değil. hiç karbonhidrat yokmuş et yokmuş nasıl bi diyet bu? protein ve sebze ağırlıklı beslenip spor yaptıgınız zaman vücudunuzdaki yağlar gidicek ve zayıflamaya basladıgınızı görüceksiniz. hızlı zayıflicam diye kendinizi sağlığınızdan etmeyin. kimse de bişey dememiş ya 14 yaşındaki kız şu diyete başlamış. saçmalamayın lütfen.
Bende tam diyodum ki kimse bi şey dememiş nasıl bir ortam... valla iç organların gördüğü zarardan bi haber sırf zayıflamak için sağlıkla oynamak ne kadar doğru bir de bunu burda tavsiye etmek??? Herkesde atlamış. Cehalet başa bela. Doktorlar, Diyetisyenler boşuna mı okuyo? Bu insanlar bilmiyo mu sizin dediklerinizi diyip milleti 10 günde 12 kg zayiflatmayı??? Doğru olsa yıllardır ayda 4 kg diye basar bağırırlar mı? Yapmayın etmeyin siz ne yapiyosanız yapın ama başkalarının sağlığı ile oynamayın. Ben çok iyiyim sağlığımda bir şey yok diyeceksiniz tabi. Tabi şu an yok peki yarın? Vücut kas kaybedip, saçlarınız dökülmeye başlayınca anlarsınız. Şu an vücudunuz kıtlık alarmı vermiştir bile 1 tabak fazla yemeye başladığınızda yağ depolayacak vücudunuz. Neden mi??? Ölmemek için. İşte o zaman kilolar hızla geri geliyor. Dediğim gibi baskalanın sağlığı ile oynamayın kendinize ne yaparsanız yapın.

Bende tam diyodum ki kimse bi şey dememiş nasıl bir ortam... valla iç organların gördüğü zarardan bi haber sırf zayıflamak için sağlıkla oynamak ne kadar doğru bir de bunu burda tavsiye etmek??? Herkesde atlamış. Cehalet başa bela. Doktorlar, Diyetisyenler boşuna mı okuyo? Bu insanlar bilmiyo mu sizin dediklerinizi diyip milleti 10 günde 12 kg zayiflatmayı??? Doğru olsa yıllardır ayda 4 kg diye basar bağırırlar mı? Yapmayın etmeyin siz ne yapiyosanız yapın ama başkalarının sağlığı ile oynamayın. Ben çok iyiyim sağlığımda bir şey yok diyeceksiniz tabi. Tabi şu an yok peki yarın? Vücut kas kaybedip, saçlarınız dökülmeye başlayınca anlarsınız. Şu an vücudunuz kıtlık alarmı vermiştir bile 1 tabak fazla yemeye başladığınızda yağ depolayacak vücudunuz. Neden mi??? Ölmemek için. İşte o zaman kilolar hızla geri geliyor. Dediğim gibi baskalanın sağlığı ile oynamayın kendinize ne yaparsanız yapın.
Ben de bu alanda masterımı bitiriyorum zaten. Üniversite ve masterda aldım eğitimini yani. Ama bu sitede insanlar kendi denediği şeyleri paylaşıyor. Herkesin kendi aklı ve mantığı da var. Kimseye zorla birşey yaptırılmıyor. İnsanlar detoks yapıyor vücudu zarar görmüyor. Belirli süre aç kalmanın vücuda faydalı olduğu bilimsel olarak açıklandı.(bilimsel haberleri takip ediyorsanız biliyorsunuzdur çünkü bayağı konuşuldu.) yani 10 gün karbonhidratını azaltınca ölmez kimse herhangi başka problemi yoksa. Zaten bu şekilde sebze ağırlıklı beslenerek 10 gün içerisinde vücutta hastalık vs birşey oluyorsa başka bir hastalık vardır o insanda. Ayrıca proteini süt ve süt ürünlerinden sağlayabiliyor insanlar (vejeteryanların hepsi 10 günde ölürdü yoksa) buna ek olarak da vücuda alınan protein 3 porsiyonu (bu 3 tabak demek değildir) geçiyorsa ve birey sporsal hiçbir şey yapmıyorsa zaten yağ olarak depolanıyor bu vücutta çünkü vücutta karbonhidrat ve yap depolarımız var fakat protein deposu diye birşey yok. O nedenle yağ olarak depolanıyor. Bu da bilindik birşey, yani bilmediği konuyu araştırır herkes en azından. Ayrıca halkımızı düşünürsek vücutlarına aldıkları proteinler haşlama yumurta ve haşlanmış tavuktan ibaret değildir diye düşünüyorum. Ee zaten besin ısıya maruz kaldıkça besin değerini yitiriyor yine çok faydalı olmuyor. Burada kimse kimseyi kandırmaya çalışmıyor yani. Bilimsel makalelerde bahsedilen şeylere de göz atıyorsanız aslında bunları zaten biliyorsunuzdur.

Günaydın avmye gidicez eşimle o yemek yerken ben aç ve boş dursam çok ayıp olur hadi bir buçuk kilom olsa valla yemem ama şuan değer mi patates diyetine başlamaya bilemedim

Günaydın avmye gidicez eşimle o yemek yerken ben aç ve boş dursam çok ayıp olur hadi bir buçuk kilom olsa valla yemem ama şuan değer mi patates diyetine başlamaya bilemedim Üç günde 600 gram vermem gerek

Bir haftada 4 kilo vermek için..

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

bu sefer vazgecmıycem.daha oce bın kere vazgectıysemde artık donmek yok.yarın sabah baslıyorum.uyanınca kılomu a yazarım gun gun bıldırım yapıcam.bana eşlik edecek olan varmı

12 kilo ile incelme olmaması mümkün değil zaten. Ayrıca isteyen insanlar bunu deneyebilir, yaşı küçük olanlara ailesi müdahale edebilir aynı evde yaşıyorlardır diye düşünüyorum. Sağlıklı çok iyi herkes yapsın demiyorum. Ben denedim ve kilo da verdim inceldim de. Ayrıca birçok insan protein diyor, fakat proteinin vücutta depolama sistemi olmadığı için, 3 porsiyon proteinden fazlasının vücudunda yağ olarak depolanacağını bilmiyor. Süt, süt ürünleri de buna dahil. Ayrıca bu tarz diyetleri zaten hiç denemek istemeyen kişilerin de bu konu başlığında ilgileneceği birşeyin olmadığını düşünüyorum.
Ben aldım ve kullandım hala da kullanıyorum belli aralıklarla . inanılmaz etkili ciddi söylüyorum ben sadece içerek değil basenlerime sürdüm de aynı zamanda. Yağların yakıldığını hissediyorum resmen. Daha ilk hafta 2 kg vermiştim. Ama yürüyüş yapıyorum ben düzenli olarak. Etkisini hissediyorsunuz zaten. Normalde ben basenlerimden naptiysam kurtulamamıştım ama şimdi öyle bir derdim yok ben size aldığım yerin linkini yollayım. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı'ndan onaylı, güvenilir bir yer. Ben hep burdan alıyorum kizlar. Almak isteyen varsa tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elvira Colakova Elvira Colakova merhaba :)
2 gündür diyeti yapmaya çalışıyorum, gündüzleri güzel gidiyor da akşam çok zorlanıyorum. ama sonuç almaya başladım bırakmak da istemiyorum. akşam için veya akşamı rahatlatacak ekstra bişiler yemek istesek ne yiyebiliriz?

Yani şöyle her ne

Nw yiyecek olursan ol, öncesinde ve sonrasında su içiliyor. Çok acıktığında çiğ sebze yiyebiliyorsun. Diyette kesinlikle karbonhidrat yok, meyve yok ve kırmızı et yok.. Diğer abur cubur tatlı şekerlemeler vs zaten yok
ama beynimizin ve vucudumuzun karbonhidrata ihtiyaci var..kepek ekmegi bari yeseydiniz

Back
X