- 4 Eylül 2015
- 56
- 59
- 8
- 32
- Konu Sahibi Elvira Colakova
12 kilo ile incelme olmaması mümkün değil zaten. Ayrıca isteyen insanlar bunu deneyebilir, yaşı küçük olanlara ailesi müdahale edebilir aynı evde yaşıyorlardır diye düşünüyorum. Sağlıklı çok iyi herkes yapsın demiyorum. Ben denedim ve kilo da verdim inceldim de. Ayrıca birçok insan protein diyor, fakat proteinin vücutta depolama sistemi olmadığı için, 3 porsiyon proteinden fazlasının vücudunda yağ olarak depolanacağını bilmiyor. Süt, süt ürünleri de buna dahil. Ayrıca bu tarz diyetleri zaten hiç denemek istemeyen kişilerin de bu konu başlığında ilgileneceği birşeyin olmadığını düşünüyorum.
10 günde 12 kilo hepsi kastandır acaba inceldiniz mi bu diyetle? saçma sapan diyetler önerip insanların saglıgıyla oynamayın. önemli olan vücudun incelmesi tartıda gördüğünüz azalma değil. hiç karbonhidrat yokmuş et yokmuş nasıl bi diyet bu? protein ve sebze ağırlıklı beslenip spor yaptıgınız zaman vücudunuzdaki yağlar gidicek ve zayıflamaya basladıgınızı görüceksiniz. hızlı zayıflicam diye kendinizi sağlığınızdan etmeyin. kimse de bişey dememiş ya 14 yaşındaki kız şu diyete başlamış. saçmalamayın lütfen.