10 günde -5 kg verme serüvenim

insurgent

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
1.294
2.033
133
Ankara
Herkese selam,daha önce bir konum vardı ama geçen senede kaldı.Artık 10 günde iyi bir beslenmeyle zayıflamak istiyorum.Şok diyet yapmayacağım.2 öğün besleneceğim,2 öğünle daha önce iyi kilo vermiştim.

Son düzenleme:
hiç sağlıklı değil... Verdiğiniz kiloları fazlasıyla almasanız bari

Akşam yemeğim:200 gr ızgara tavuk,1 tane göbek marul,1 tane havuç,1 tane salatalıktan salata.Üstüne 2 yk zeytinyağı,1 yk limon.

Akşam:1 tabak taze fasulye,1 kase yoğurt,1 tane salatalık ve bir göbek maruldan 2 yk zeytinyağlı,1 yk limonlu salata.Bugün 5.günümdü yarın sabah tartılacağım ama hafiflemiş hissediyorum

Sabah kahvaltısı:2 çay kaşığı tereyağlı,2 yumurtadan mantarlı omlet.Yeşil çay.1 tabak karpuz.

Akşam yemeğim geçe kaldı.Geç yatacağım.

Dünkü akşam yemeği:1 tabak tavuk sote + 1 kase yoğurt
Sabah kahvaltısı:1 kase menemen,1 tane salatalık,1 tane domates,yeşilçay.

Evet,60 ile başlamıştım.5. Gün sonunda 57.3 idim.Ödemler de gitmis,biraz yağdan da gittiğini tahmin ediyorum.Baya aç geziyorum olsun o kadar
tebrikler
ama bu tarz diyetlerle kilo verildiğinde sonraki diyetler pek işe yaramıyor, bilginiz olsun.
mesela ben en güzel örneğim buna.. en sonunda artık diyetisyenle çalışmaya başladım ve 1 ayda sadece 1,8 kg verebildim.
53.6 dan 51.8 e düştüm ama 1 ayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…