- 22 Kasım 2014
- 417
- 391
- 63
- 41
günaydınlar, şehir değişikliği nedeniyle bu hafta hiç diyet yapamadım ama mevcut kilomuda korudum.bugünden itibaren hem işime alışmış bulunmaktayım hemde kaldığım yerden tam gaz devam etme isteğiyle net bir karar veriyorum.69kg görene kadar çikolata, cips, kola, bisküvi, kraker vs...yememeye karar verdim.tüm bunları son iki haftadır çok fazla tükettim.yeterince abur cubur depoladım yani :)
bu sabahki kilom 73.0kg yarına kadar enazından 100gr verebilmeyi hedefliyorum.minik minik gidicem artık.çünki verecek çok fazla bişey kalmadıkça çok ağır veriliyor artık.sağlığımı boşuna bozmaya gerek yok.
sabah kahvaltım aç karnına goji bery çayı ilk,
2 bardak şekerli çay, 1 dilim buğday ekmeği, bir yumurta, 2 üzümlü kurabiye
öğlen çorba yicem sadece
akşam yok
gün boyu 3lt.su
ben susadıkça tatlı krizimin çıktıgını farketmiş bulunmaktayım buyüzden yanımda su taşıyacağım artık.
tatlı istedikçe su içeceğim bu galiba kesin çözüm.
sonuçlarımı hergün yazıcam
bu sabahki kilom 73.0kg yarına kadar enazından 100gr verebilmeyi hedefliyorum.minik minik gidicem artık.çünki verecek çok fazla bişey kalmadıkça çok ağır veriliyor artık.sağlığımı boşuna bozmaya gerek yok.
sabah kahvaltım aç karnına goji bery çayı ilk,
2 bardak şekerli çay, 1 dilim buğday ekmeği, bir yumurta, 2 üzümlü kurabiye
öğlen çorba yicem sadece
akşam yok
gün boyu 3lt.su
ben susadıkça tatlı krizimin çıktıgını farketmiş bulunmaktayım buyüzden yanımda su taşıyacağım artık.
tatlı istedikçe su içeceğim bu galiba kesin çözüm.
sonuçlarımı hergün yazıcam