10 Günde İncelmek İçin Liste İstiyorum

SafRn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
4
0
36
Ankara
Öncelikle Merhaba kızlar.

Benim derdim fazla kilolarım. Artık bıktım, kendimi çok kötü hissediyorum Bundan 2 sene önce diyet yapmıştım o zamanlar baya kilo vermiştim ama tekrar aldım hem de fazlasıyla.. 70 kiloyum ve 10 gün sonra okul başlayacak, ayrıca bir de erkek arkadaşım var okul başladığında onunla da görüşeceğiz. Çok mutsuzum, 10 günde incelmek istiyorum, lütfen bana yardım edin..

canım malesef 10 günde bir mucize olmaz, allah korusun sağlığından olursun...
en iyisi sen bunu 6 aya yayarak kalıcı ve sağlıklı bir zayıflama sürecine gir, spor ve egzersizlerle destekle...
ama en azından başlangıç olarak 5 gün diyeti var onu bir incele karbanhidrat diyeti ile kalıcı zayıflamanda mümkün
kolay gelsin umarım fazlalıklarından tamamen kurtulursun ve tabii bende:)

Ahh Kelebek, keşke öyle yapabilseydim ama olmadı malesef, hep atlattım şimdi de bu kadarcık bi zaman kaldı
Peki 10 gün boyunca sürekli egzersiz yapsam bacaklarımda ve belimde incelme görebilir miyim?

farkedilir biçimde toparlanma oluyor..sana tavsiyem migrostan 25-30 tl arası inceltme kremide al..onu sür ve spor yap..ben 1 hafta olmadı kullanmaya başlayalı..selülitler farkedilir ölçüde gitti ve sıkılaşıyorum hissediyorum..ama spor +bol su+ krem.:)))

Spora başladım yavaş yavaş toparlanıyor :)) Bu dediğin krem kısa süre de etki eder mi LEYSAL ? :44:

bende yapayim bari kusura bakmayin

arkadaşlar kusura bakmayın mesaj hakkımı doldurmak için yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…