- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.166
- 798
Kesin karar verdiysen kendinden biraz bahseder misin?kaç kilosun yaşın boyun kac?Canım bende başlayalım ins Çarşamba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin karar verdiysen kendinden biraz bahseder misin?kaç kilosun yaşın boyun kac?Canım bende başlayalım ins Çarşamba
Bende varım atar misinBir kaç arkadaş daha bulalım başladıktan sonra guruba kimse dahil olmayacak çünkü,eğer katılım olmazsa sen de kararliysan beraber başlarız ama biraz katı olacak yani başlama tartı fotosu ve üç gün de bir foto ve üç gün de bir yeni menü olacak yani bu kurallara uyarım diyorsan katilirsin.
İncelm sağlıyor mu ödem mi attırıyor yağ yakiyorsa kurallara uyarım canimHadi kızlar zayıflama garantili menüler var,tabiki bire bir uyulursa,yaza girdik verilecek son kilolar bunlar
Ablam 5.3 kilo verdi bunun tamamımi ödem olamaz online olduğu için gidip ölçüm de yapmamıştı ama zaten spor da var ablamda bariz bir incelme olmuştu.İncelm sağlıyor mu ödem mi attırıyor yağ yakiyorsa kurallara uyarım canim
Başlamak isterim o haldeAblam 5.3 kilo verdi bunun tamamımi ödem olamaz online olduğu için gidip ölçüm de yapmamıştı ama zaten spor da var ablamda bariz bir incelme olmuştu.
Evet evet Çarşamba başlayalım inşallah,menüyü atmış miydim sana ? En azı dan yarın malzemeleri temin ederizTamm mı şimdi çarşamba başlıyorsak yarın etrafı silip süpürruim :))
Evet atmıştınızEvet evet Çarşamba başlayalım inşallah,menüyü atmış miydim sana ? En azı dan yarın malzemeleri temin ederiz
Yürüyüşteyim eve geçince atayımMenüyü bekliyorum![]()
Bende yapacaktım canım atar misinAnanas yerine de kivi de olurmuş