• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 günlük detoks için arkadaş ariyorum

Bir kaç arkadaş daha bulalım başladıktan sonra guruba kimse dahil olmayacak çünkü,eğer katılım olmazsa sen de kararliysan beraber başlarız ama biraz katı olacak yani başlama tartı fotosu ve üç gün de bir foto ve üç gün de bir yeni menü olacak yani bu kurallara uyarım diyorsan katilirsin.
Bende varım atar misin

Tamm mı şimdi çarşamba başlıyorsak yarın etrafı silip süpürruim :))

masalcım sen ne ara kilo aldın o_O
kız bende seni 50lkerde hatırlıyorum hep
banada özelden hangi diyetisyen paylaşırmısın bende zamanında almıştım böyle bi programda

Günaydın kızlar,hadi bugün son gün yarın başlıyoruz detoksa.

Katılanlar da yarın sabah tartı fotosu ayarlarda iyi olur sonraki tartı günümüz cumartesi sabah ve o gün üç günlük menü daha aticam,bu arada spor yapmayı ihmal etmeyelim lütfen

Yürüyüşe çıkıyorum ben günde en az 6-7 bin adım atıyoruz ve gün sonu resmini burda paylaşıyoruz

Yalnız menülerin azlığını goren vazgeçiyor,kızlar ilk üç gün biraz az ama sonraki menüler fena değil daha doyurucu

Ben ananas dışında tüm malzemeleri aldım yarın başlıyorum inşallah,bizim bulunduğumuz yerde küçük marketler var o nedenle ananasi bulamadım ama yarın merkezdeki buyuk marketten almayı planlıyorum

Back
X