- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 35
Canım biz Kars dayız ben önceden ameliyat imi da gebelik takibini de üniversite de bı doktor da yaptırdım üniversitedeki doktorlar kadar ne özel deki nede devletteki doktorlardan fayda gördüm zaten fakültelerde devlete bağlı olduğu için sıkıntı yok ben Erzurum a gideceğim inşallah yeni tayinle geldik Kars a ama burada tüp bebek tedavisi göreceğim bı yer o yok o yüzden arastiridm ve Erzurum a gideceğim inşallahEğer tüp bebeğe baslanacaksa öncelikle bütün testlerinizi mutlaka yapın sonra tedaviye başlayın,bir çok testi devlette yaptira ilirsiniz ücretsiz,hangi sehirdesjn nerde tedavi olmayı planlıyorum.Madem üç ay vaktin var ne kadar fazla kilon varsa öncesinde versen çok daha iyi okur

Benim de amacım verebildigim kadar vermek bu süreçte önceden çok diyet yapardım yapmadigim zamanlarda dikkat ederdim ama yaklaşık 1 senedir hiç motive olamıyorum ameliyat, hamilelik ve düşük olması taşınma yerleşme derken aslında düşükten sonra aynı kilodayim 67 de ama veremedim de geçen sene ameliyat tan önce 61 görmüştüm şuan da amacim 62-63 inşallah
 Benim de amacım verebildigim kadar vermek bu süreçte önceden çok diyet yapardım yapmadigim zamanlarda dikkat ederdim ama yaklaşık 1 senedir hiç motive olamıyorum ameliyat, hamilelik ve düşük olması taşınma yerleşme derken aslında düşükten sonra aynı kilodayim 67 de ama veremedim de geçen sene ameliyat tan önce 61 görmüştüm şuan da amacim 62-63 inşallah 
 ama bu programa 2 hafta sonra mı başlayacağız yani
 ama bu programa 2 hafta sonra mı başlayacağız yani

eşim in de morfoloji si düşük ama 1 kere klomenle hamile kaldım ameliyat tan sonra ameliyatı da tuplerim de genisleme var diye girdiğim meğer genişleme bağırsak dolsnmis ondanmis açılmış tüpler tikaliymis açıldı ve ben sonraki ay hamile kaldım o yüzden merak ediyorum tekrar tuplerim mı tikandi o yüzden rahim filmi ni muhakkak cekinirim eşimin testler de tekrar yapılır hormon testleri felan bunlarin hepsinin yapılmasını isteyeceğim ki yaparlar zateb
 eşim in de morfoloji si düşük ama 1 kere klomenle hamile kaldım ameliyat tan sonra ameliyatı da tuplerim de genisleme var diye girdiğim meğer genişleme bağırsak dolsnmis ondanmis açılmış tüpler tikaliymis açıldı ve ben sonraki ay hamile kaldım o yüzden merak ediyorum tekrar tuplerim mı tikandi o yüzden rahim filmi ni muhakkak cekinirim eşimin testler de tekrar yapılır hormon testleri felan bunlarin hepsinin yapılmasını isteyeceğim ki yaparlar zateb