• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 günlük evliyim alışamadım

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Arkadaşlar tam 10 gün oldu evleneli Allaha şükür evim eşyam herşey yerinde ama ben evimi çok yadırgıyorum ilk günler sizler neler yaşadınız bu yadırgama alışma dönemi çok mu uzun sürüyor. Sabahları kalktıgımda eşim işe gidince kendimi yanlız hissediyorum evde durmak istemiyorum normalde mutfakla uğraşmayı yemek yapmayı çok seven bi insanım ama şuan hiç içimden gelmiyor iştahım kesildi kolay değil birden bire insanın hayatı değişiyor kaç senedir yaşadıgın evden ayrılıyosun çok zorlandım sürekli ailemi görmek istiyorum ara ara ağlamalarım oluyor. Bu yaşadıklarım normal mi arkadaşlar ???

canım ilk zamanlar oluyo biz düğünün ertesi balayıona gitmiştik pek anlamamıştım ama döndükten sonraa çok yadırgadım ağlıodum sürekli eşinle anlaştıktan sonra herşeyin yerine oturacağını düşünüyorum.. :61:

canım öncelikle hayırlı olsun..allah mutluluğunu hep daim etsin..olur canım tabiki..kolaymı insanın düzeni birden değişiyor.ailesinden ayrılıyor.eminim herkes yaşamıştır bu sıkıntıyı...atlatırsın elbet....:70:

Amin canım teşekkür ederim Allah herkezi yuvasında mutlu etsin inşallah. Ama gerçekten şu ilk günler inanılmaz zor geçiyor benim için ne yapacağımı bilemiyorum insanın düzeni dediğin gibi birdenbire değişyor sabah uyanınca ben nerdeyim falan oluyosun çok tuhaf yaa :S

Amin canım teşekkür ederim Allah herkezi yuvasında mutlu etsin inşallah. Ama gerçekten şu ilk günler inanılmaz zor geçiyor benim için ne yapacağımı bilemiyorum insanın düzeni dediğin gibi birdenbire değişyor sabah uyanınca ben nerdeyim falan oluyosun çok tuhaf yaa :S

aynen öle ama inan zamanla geçer yani henüz çok yenii ailen uzaktamı?

allah mesut etsin canım alışmak tabiki zaman alıyor sabret alışrsın cicim aylarının tadını çıkar

Allah mutluluğunu bozmasın inş..

ben her gece ağladım 1 ay,allahtan annemlere 1 saat uzaklıktaydım.Eşim haftada 2 kere götürüyordu. Ama dönüşte annemlerin sokağın köşeşini dönünce başlıyordum ağlamaya:14::14:.Biraz zor oluyor ama alışınca bu seferde evime gidicem demeye başlıyorsun :38::38:

Son düzenleme:
aslında bende hatırlıyorum..buarada ben 9 yıldır evliyim..evlendiğimde 20 gün kayınvalidemlerde kalmıştık.15. günü falandı.birden sağa sola baktım ben nerdeyim,bunlar kim falan oldum....insan düğün taşkalası falan anlamıyor,düğün sonrası hayatı değişecek..tabi herşey toz pembe..sonra bir bakıyorsun.başka bir ev,başka insanlar, artık seninde bir sorumluluğun olan bir evin ,bir eşin...ama alışıyorsun sonra...sonra evinden başka yerde rahat edemiyorsun falan.....ailen bile olsa...

aslında bende hatırlıyorum..buarada ben 9 yıldır evliyim..evlendiğimde 20 gün kayınvalidemlerde kalmıştık.15. günü falandı.birden sağa sola baktım ben nerdeyim,bunlar kim falan oldum....insan düğün taşkalası falan anlamıyor,düğün sonrası hayatı değişecek..tabi herşey toz pembe..sonra bir bakıyorsun.başka bir ev,başka insanlar, artık seninde bir sorumluluğun olan bir evin ,bir eşin...ama alışıyorsun sonra...sonra evinden başka yerde rahat edemiyorsun falan.....ailen bile olsa...

sana katılıyorum canım şimdi anamın evinde bile rahat demem akşam olunca evime gelicem

ilk zamanlar cok zor oluyor bende agliyordum kendimi cok yanliz hissediyordum annemlerde uzakta ama ewine alisitignda annenlerin ewinde bile rahat edemiyorsun artik gercekten kendi ewini rahatini ozluyorsun bu sefer ama tabi zamanla oluyor bunlar...:40::40:

aynen öle ama inan zamanla geçer yani henüz çok yenii ailen uzaktamı?

canım yok ailem yakında allahtan evlendiğimden beri sürekli geliyorum gündüzleri ama ayrılırken zor oluyor sanki daha önce yaşadıgın evde birden bire misafir gibi oluyosun insan ona dayanamıyor birde uzakda olsalar ne yapardım :43:

ben hiç ağlamadım ama evet başta insan kendini bir tuhaf hissediyor bu normal canım ama zamanla alışırsın.hatta bir zaman sonra kendi evinden başka bir yerde rahat edemez olursun:31:

ilk zamanlar cok zor oluyor bende agliyordum kendimi cok yanliz hissediyordum annemlerde uzakta ama ewine alisitignda annenlerin ewinde bile rahat edemiyorsun artik gercekten kendi ewini rahatini ozluyorsun bu sefer ama tabi zamanla oluyor bunlar...:40::40:

herkez öyle söylüyor sonra kendi evine alışıyomuş insan şuan aklım almıyor gerçekten öyle mi olacak ç
ünkü şuan annemin evi bambaşka benim gözümde oraya gittiğimde oh gözünü seveyim diyorum ne biliyim belkide çok yeni ya ondan böyleyimm :S

Allah mutluluğunu bozmasın inş..

ben her gece ağladım 1 ay,allahtan annemlere 1 saat uzaklıktaydım.Eşim haftada 2 kere götürüyordu. Ama dönüşte annemlerin sokağın köşeşini dönünce başlıyordum ağlamaya:14::14:.Biraz zor oluyor ama alışınca bu seferde evime gidicem demeye başlıyorsun :38::38:

Evet canım insan gidip ailesini görse bile dönerken sanki içime bi ateş düşüyo çok zor onlardan ayrı olmak istediğim zaman görebilsem bile bir daha eskisi gibi olmayacak onu düşünmek bile insanı bi tuhaf ediyor insanın ailesinin yeri bambaşka yıllarca onlarla yaşasak yinede doyamayız ailemize ALLAH başımızdan eksik etmesin onları ..

herkez öyle söylüyor sonra kendi evine alışıyomuş insan şuan aklım almıyor gerçekten öyle mi olacak ç
ünkü şuan annemin evi bambaşka benim gözümde oraya gittiğimde oh gözünü seveyim diyorum ne biliyim belkide çok yeni ya ondan böyleyimm :S

gercekten oyle canim:9: zaman lazim biraz bi kac ay iyice evine isindigin zaman degisecek butun fikirlerin ben ilk zamanlar hep geri donecem saniordum evimde hep sanki misafirmisim gibi hissediyordum sonra kurtuldum bu psikolojiden dedim benim ewim ayri artik kendi ewimin hanimiyim ve ben artik ayri bir aile oldum...
biraz sabredib zamana birak kendiini ewinden sogutma alistir kendine hep de ki burasi benim ewim...ailenlerede cok sk gtmeki ewine alisabilesin...tabi bu benim fikrim...:40::80:

tebrik ederim canim.
ahhh ahhh senin yasadigin seyleri hepimiz yasadik dügün telasindan hicbisi anlamadim dügünden hemen sonra balayi yine bisi anlamadim ama evime gelince iste o zaman anladim dank etti:1: gecelerce agladim ailemin sesini tlfda duyunca gözlerim doluyordu agliyordum tlf öylece kapattiyordum.
ben ailemi türkiyede birakip geldim senin ailende yanindaymis bak.
alisirsin insallah evde cok yalniz kalma esin ise gidince ailenle arkadaslarinla görüs
mutluluklar:42:

Ben bu dönemi kolay atlattım,,
İlk bir hafta eşim işe gitmedi(kendi iş yeri)gece gündüz evimizde beraberdik, yanlız kalmadım hiç..
2. hafta ise balayına gittik..
ve geldiğimizin 2. günü işe basladı eşim, işte ozaman yanlız hissettim kendimi ama alısmaya basladım yavas yavas,,

Demem oki cok normal yasadıkların ama zamanla geçiyor böyle düşün, tam aksine nerde olursan ol evine gitmek istiyorsun,,

Ben cok heycan yapıyordum :) bir yere gittik mi evime gelmek istiyordum, ask yuvamız ve bize ait bir alan ya nasıl mutlu oluyordum anlatamam:)

sende olumsuz düşünceleri kafandan atmaya calıs, buna zamanla alısacaksın, htıraları cok canlandırma maya bak,,

Mutluluklar dilerim:16:

Alışırsınız zamanla..Sabredin biraz..Aileden hiç ayrılmamış olmak yada evlilik;eş ailesi gibi farklı bir ortama girmek kişide evlilik depresyonuna sebep olabiliyor..Çabuk atlatmanızı dilerim yoksa eşinizle ilşkileriniz bozulabilir..

Bir de;ailenizin evi daha mı güzeldi de;o konforumu arıyorsunuz acaba .Eşinizin ailesi nasıl size karşı?

Ben iş sebebiyle ailemden ayrı yerdeyim ve yalnız kalıyorum.İlk önce ben de yadırgadım ama alıştım;şimdi kendi evimi annemlerin evinden daha çok seviyorum..
Bir de kocam olsa ne güzel olurdu:)

Son düzenleme:
Back
X