Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alışırsınız zamanla..sabredin biraz..aileden hiç ayrılmamış olmak yada evlilik;eş ailesi gibi farklı bir ortama girmek kişide evlilik depresyonuna sebep olabiliyor..çabuk atlatmanızı dilerim yoksa eşinizle ilşkileriniz bozulabilir..
Bir de;ailenizin evi daha mı güzeldi de;o konforumu arıyorsunuz acaba .eşinizin ailesi nasıl size karşı?
Ben iş sebebiyle ailemden ayrı yerdeyim ve yalnız kalıyorum.ilk önce ben de yadırgadım ama alıştım;şimdi kendi evimi annemlerin evinden daha çok seviyorum..
Bir de kocam olsa ne güzel olurdu:)
Arkadaşlar tam 10 gün oldu evleneli Allaha şükür evim eşyam herşey yerinde ama ben evimi çok yadırgıyorum ilk günler sizler neler yaşadınız bu yadırgama alışma dönemi çok mu uzun sürüyor. Sabahları kalktıgımda eşim işe gidince kendimi yanlız hissediyorum evde durmak istemiyorum normalde mutfakla uğraşmayı yemek yapmayı çok seven bi insanım ama şuan hiç içimden gelmiyor iştahım kesildi kolay değil birden bire insanın hayatı değişiyor kaç senedir yaşadıgın evden ayrılıyosun çok zorlandım sürekli ailemi görmek istiyorum ara ara ağlamalarım oluyor. Bu yaşadıklarım normal mi arkadaşlar ???
Arkadaşlar tam 10 gün oldu evleneli Allaha şükür evim eşyam herşey yerinde ama ben evimi çok yadırgıyorum ilk günler sizler neler yaşadınız bu yadırgama alışma dönemi çok mu uzun sürüyor. Sabahları kalktıgımda eşim işe gidince kendimi yanlız hissediyorum evde durmak istemiyorum normalde mutfakla uğraşmayı yemek yapmayı çok seven bi insanım ama şuan hiç içimden gelmiyor iştahım kesildi kolay değil birden bire insanın hayatı değişiyor kaç senedir yaşadıgın evden ayrılıyosun çok zorlandım sürekli ailemi görmek istiyorum ara ara ağlamalarım oluyor. Bu yaşadıklarım normal mi arkadaşlar ???
aynı şey banada olmuştu 1 2 ay ağladın bende.ilk evlendiğim aylarda iş bulamamıştım bide eşim evden gidince ağlamaya başlıyodum annemle konuşurken ağlıyodum ben ayrı şehirdeyim ailemden annemlere bile gitmek istemiyodum artık çünkü döndüğüm zaman çok kötü oluyodum alışıyıdum onlara
ben birde ilk pastamı yapacagım zaman kötü oldum o dolabı açıyorum kek yapmak için uygun kap aruyorum onu arıyorum bunu arıyorum elim hep eski evimdeki düzeni arıyodu.keki pişrmek için borcamı arayıp bulamayınca oturup ağlamıştım saatlerce![]()