MAAlışırsınız zamanla..Sabredin biraz..Aileden hiç ayrılmamış olmak yada evlilik;eş ailesi gibi farklı bir ortama girmek kişide evlilik depresyonuna sebep olabiliyor..Çabuk atlatmanızı dilerim yoksa eşinizle ilşkileriniz bozulabilir..
Bir de;ailenizin evi daha mı güzeldi de;o konforumu arıyorsunuz acaba .Eşinizin ailesi nasıl size karşı?
Ben iş sebebiyle ailemden ayrı yerdeyim ve yalnız kalıyorum.İlk önce ben de yadırgadım ama alıştım;şimdi kendi evimi annemlerin evinden daha çok seviyorum..
Bir de kocam olsa ne güzel olurdu:)
canım Allah sana ve isteyen herkeze hayırlı kısmetler nasip etsin. Şuan oturdugum evim çok güzel ama konfor olarak evet benim çocuklugumun geçtiği ailemin evi daha konforlu ama benim sıkıntım evliliğe alışamamak evim eşyalarım güzel çok şükür. Eşimin ailesiyle ilgili şöyle bi sıkıntı oldu ben yeni evlendiğim için haliyle sürekli ailemi özlüyorum ve sıkça gelmeye çalışıyorum çok yeni çünkü kayınvalidemede gittim nikahtan hemen sonra ve evlendiğimin 3 günü gittim sonra 1 hafta oldu beni aradı kızım sana ne oldu ne arıyosun ne geliyosun diye bi telefon aldım daha 1 hafta olmuş benim zaten kafam karmaşık alışamamışım zırt pırt kayınvalidememi gideceğim. Bende yeni oldugumu alışamadıgımı falan söyledim ama canım sıkıldı tabi :S