10 günlük fotoğraflarım

lızlar birazdan 5,5 aylık fotoğraflarımı yükleyeceğim. foto albümüm şu an için toplam 3 tane. hepsini göster derseniz görürsünüz eski ve yenileri :)

burnun eskıye oranla çok hoş olmuş her gecen gun guzlleşmışsın,ozellıkle açık ton ve uzun saç gözlerıne çok gıtmış

hehe benim ilk fotoğraflarımı gör nasıl şişkinim. ama hepsi geçti

ya salı amelyat oldum eve geldim eşimi bidaha göremedim adam görmemek için geç geliyo heralde korktumuki acaba neyse allahtan annemler var evde çocukla uğraşmıyorum

boşuna moralini bozma. benim şişliklerim çok kritik bi yerdi ve iğrenç duruyordu ama geçti çok şükür. hiç geçmeyecek sanmıştım

verite çok hoş bir burnun olmuş yüzüne öncekinden daha yumuşak bir ifade vermiş ve yakışmış..güle güle kullan

boşuna moralini bozma. benim şişliklerim çok kritik bi yerdi ve iğrenç duruyordu ama geçti çok şükür. hiç geçmeyecek sanmıştım

alnının tam ortasındaydı değilmi:) bu arada kızlar konuyla alakasız olacak ama bir mesaja eklenti olarak eklediğim bir fotoyu nasıl kaldırabiliyorduk?

bende görebilirmiyim bu arada bu ilk ameliyatınızmı ben sizi ameliyat oldunuz diye hatırlıyordum

verite sana arkadaslık talebi gönderdim kabul edersen sevıırım.buarada ozel mesaj kutun dolmus.gondermeye calıstım fakat dolu oldugundan gıtmedı haberın olsun

bende arkdşlık gönderdim:)
benimde bugün alçılarım alındı arkadaşlar canım yandı biraz dktr baya yanlara baskı yapmış azda çökme var yanlarda dedi hiç göstermeden tekrar bant yapıştırdı.Masaj verdi.Bastırark yapıcaksın biraz böyle az canın yanıcak dedi.Yapıyorum ama nekdr sıklıkla yapıcam bilemiyorum.gözlerimin etrafndaki morluklar sarıya dönmüş.pek bir çirkinim az kendime geleyim albüm bende yapıcam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…