cok gecmis olsuun a.s.
cok guzel gorunuyor onden, profilden de kavisi var cok tatli olacaga benziyor, senin yuzune kavis cok yakisir bence zaten :))
tam profilden bir fotograf daha istesek cok mu oluruz?
bunca sislige ragmen cok iyi duruyor burnun valla cok guzel^^
teşekkür ettim tatlım:)ah bide nefes problemim düzelse daha ne isterim:):)tam profil çekilir çekilmez ekliyeceğim:)bu gün hallederim:)
nefes probleminin duzelmesi biraz zaman alabilir, benim 1 ayi gecti ameliyatimin uzerinden , hala tikaniyor temizliyorum tekrar tikaniyor filan , daha tam oturmadi o is yani :) sabir biraz :) bekliyorum profilden fotoyu :)
bayıldım sen nesini beğenmedin çok çok güzel yaaa
tatlım beğenmedim demedim 10 gün henüz çok şiş domuz gibi görüyorum kendimi yüzümde şiş olunca şişmanlamışım gibi görünüyorum normal yüz hatlarım bunlar değil:)eskidende güzeldi burnum o yüzden tereddütte kaldım hangisi diye okadar ama iş işten geçti artık:)alışmak zaman alıyor yabancılıyorum kendimi:)canım ben istanbulda yaşıyorum bakırköyde bir özel hastanede doktoru baya takip edip oldum çok sayıda hastalarıyla falan görüştüm günde en az 2 3 ameiyat yapıyor ve kbb ci düşün:)ismi böyle nette falan hiç geçmiyor bizim çevrede bakırköyde isim yapmış bir adam.bakırköy yaşar hastanesi orhan sanisoğlu.ben burnum alçıdan çıktığında çok memnundum sonradan şişti:)
evet canım duymamıstım ismini ama gerçekten cok güzel daha onceki konunda dmişin burun deliklerinle alakalı o yuzden dedim niye beğenmedin die:) bir de fiyatını yazmanı istesem cok şey istemiş olur muyum cnm?
tekrar foto yükleyeceğim ama tekrar başlıkmı açmam gerekli çözemedim devam edemiyormuyum bu başlığımdan?
Cok gecmis olsun cnm, burnun daha cok sis oldugu icin bence cok fazla uzme oyle kendini. Daha cok yok alicak o burnun bosuna uzuluyorsun bence gayet guzel gorunuyor sis olmasina ragmen. Seninde soyledigin gibi SABIR, biliyorum cok zor bende ayni derdi cektim ve cekiyorum ama inan gun gectikce sanki iniyor sislikler cok yavas olsada:) Zaman herseyin ilaci diye dusunuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?