12ye gircem ama geçmiyor buralar da aynı üzmek istemem seni amaBen 9 haftalık oldum. Aynen öyleyim… bulantı, halsizlik, sıfır enerji, tiksinme, koku ve tat hassasiyetiay bilmiyorum o gün nasıl dayanıcam
Erkek çocuğuma hamileyken bu kadar zorlanmamıştım…. Eğer beni bu hallere sokan kızsa razıyım12ye gircem ama geçmiyor buralar da aynı üzmek istemem seni amagüya erkek bebekler annelerini üzmezmiş
Nolur bize umut olErkek çocuğuma hamileyken bu kadar zorlanmamıştım…. Eğer beni bu hallere sokan kızsa razıyım
Ya benimki de soldaNolur bize umut olbebeğin nerde benimki sağda kız kardeşimin kızı oldu o da sağdaydı
AhahahahYa benimki de soldaaynı oğlumun olduğu tarafta… gerçi daha geçenlerde yengemin erkek çocuğu olacağını öğrendim. Onun ki de sağdaydı… yani tutmuyor bu teori aslında bir de kız kardeşimin hem erkek hem kız çocuğu da hep sağdaydı… şükür tutmuyor yani
Ay keşkeAhahahaho kadar çok teori var ki hepsi birbirinden habersiz gerçekten keşke hamile olduğumuzu öğrenir öğrenmez cinsiyeti de belli olsa
Yazıcam sen de öğrenince yaz inşallah hayırlı sağlık kız bebişlerimiz olurAy keşkezaman geçmiyor ki… kesin öğrendiğinde yaz mutlaka… çok merak ediyorum
İnşallah canım inşallahYazıcam sen de öğrenince yaz inşallah hayırlı sağlık kız bebişlerimiz olur
Yazıcam sen de öğrenince yaz inşallah hayırlı sağlık kız bebişlerimiz olur
Şimdi buraya kız değil de erkek olsun inşallah yazsak ne linç yerdikİnşallah canım inşallah
Ay hiç takmıyorum ben. Kız çocuğum olsaydı erkek çocuk isterdim. Bunlar çok normal şeyler ya… bir de mesela kız istiyorum diyince alevlenenler oluyor… yok işte sağlıklı evlat olsun ne farkeder diyorlar… sanki diğer cinsiyeti küçümsüyoruz… ya kız çocukları olan birisinin erkek çocuk istemesi normal, erkek çocukları olan birinin kız istemesi normal… ikisi de evlat tabi ki. İlla kız olsun kız olmazsa olmazsın diyen yok sonuçta… aman ya… sen takma milleti canım.Şimdi buraya kız değil de erkek olsun inşallah yazsak ne linç yerdikerkek isteyenler linç yiyor. Oğlu olanlar dalga konusu oluyor erkek çocuğu evde beslenme,kız olsun çamurdan olsun,herkesin bir kızı olmalı . Sizi de bu sözler uzup incitiyor muu
Aynen ama ben kızım olsa yine kız isterdim heraldeAy hiç takmıyorum ben. Kız çocuğum olsaydı erkek çocuk isterdim. Bunlar çok normal şeyler ya… bir de mesela kız istiyorum diyince alevlenenler oluyor… yok işte sağlıklı evlat olsun ne farkeder diyorlar… sanki diğer cinsiyeti küçümsüyoruz… ya kız çocukları olan birisinin erkek çocuk istemesi normal, erkek çocukları olan birinin kız istemesi normal… ikisi de evlat tabi ki. İlla kız olsun kız olmazsa olmazsın diyen yok sonuçta… aman ya… sen takma milleti canım.
Vallahi ben hiç takmıyorum bazen etrafındakiler hayırlısını iste öyle denmez vs diyolsr ama benim isteğim sonuçta ilk bi kızım olsun ben erkek çocuk da istiyorum tabii kiŞimdi buraya kız değil de erkek olsun inşallah yazsak ne linç yerdikerkek isteyenler linç yiyor. Oğlu olanlar dalga konusu oluyor erkek çocuğu evde beslenme,kız olsun çamurdan olsun,herkesin bir kızı olmalı . Sizi de bu sözler uzup incitiyor muu
Şimdi linç gliyooooAynen ama ben kızım olsa yine kız isterdim heralde
Gelsin sağda sağdan soldan valla napimmŞimdi linç gliyoooo
Allah nasip etsin sana canım. Anlıyorum seniGelsin sağda sağdan soldan valla napimmannem yok kız kardeşim yok millet annesiyle kız kardeşiyle fingir fingir fingirderken yalnız hisseden ben oldum çok şey istemedim kanimdan canımdan bir kadın istiyorum hayatımda etrafim hep erkek
oğlumda 13.haftada öğrenmiştim. Sen ne yaptın? Belli oldu mi? Ve bebeğin ilk haftalarda ki ultrason resim varsa atar mısın?bende 12+3üm bugün kontrolüm var belli olur mu acaba cinsiyet? normalde hiç merakım yoktu.kızımda yok oğlumda allah ne verirse diyordum ama sora sora beni de beklentiye soktular. bide etrafımda inşallah kız olur daha güzel süslemesi falan erkek olursada napalım yapcak bişey yok diyen densizler var. çok geriliyorum böyle konuşuldukça
Ya tövbebende 12+3üm bugün kontrolüm var belli olur mu acaba cinsiyet? normalde hiç merakım yoktu.kızımda yok oğlumda allah ne verirse diyordum ama sora sora beni de beklentiye soktular. bide etrafımda inşallah kız olur daha güzel süslemesi falan erkek olursada napalım yapcak bişey yok diyen densizler var. çok geriliyorum böyle konuşuldukça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?