Tanıdğımın net erkek dedilerr 1 ay boyunca hep erkek diye konuştuk allahdan alışveriş yapmadılar
Diğer ay kontrolde kız olduğunu öğrendiler
Kısmet tabi bu işler bende kız istiyodum bekarlığımdan beri , ama kısmete tatlış bir oğlum oldu bana 12. Haftada erkek dedi . 17 haftada kesin netti artık .
dün erkek olduğunu öğrenince sevinçle söyledim kimseye yorum yapacak yer bırakmadım :) insanlar konuşmayı cidden çok seviyor.ikili test yaptırmışmıydınız
dün erkek olduğunu öğrenince sevinçle söyledim kimseye yorum yapacak yer bırakmadım :) insanlar konuşmayı cidden çok seviyor.ikili test yaptırmışmıydınız
Yaşınız kaç peki sanırım yaştan falan da riskli çıkabiliyor tam anlamıyorum o işlerden bı perintoloji uzmanı mi ne ona gitseniz üniversitelerde de oluyor detayli bakacaklardir
34 yaşındayım genetikçilerle görüştüm NIPT testi yaptırıcam.yaşımdan ötürü yüksek olduğunu ama yine de riske atılmaması gerektiğini söylediler. perinatologlar amniyosentez önerdiler ancak 16 haftayı beklemek gerekiyor onun için. ben hemen öğrenmek için gen testine karar verdim geç kalmak istemiyorum
34 yaşındayım genetikçilerle görüştüm NIPT testi yaptırıcam.yaşımdan ötürü yüksek olduğunu ama yine de riske atılmaması gerektiğini söylediler. perinatologlar amniyosentez önerdiler ancak 16 haftayı beklemek gerekiyor onun için. ben hemen öğrenmek için gen testine karar verdim geç kalmak istemiyorum