10 haftalık gebelik kasik ağrıları (tup bebek)

Medusamnd

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2021
50
36
18
Merhaba kızlar. Tup bebek 10.haftamin içindeyim. Geçen hafta kanamam gelince iki gün hastanede kaldım tedbir amaçlı sukur eve çıktım ve dinleniyorum. Ayakta fazla kalmıyorum. Genelde günüm yatarak geçiyor. İdrar kan her şey temiz ve değerler iyi çıktı. Progestan fitilim var günde üç tane onu kullanıyorum. Bir de haftada bir proluton iğne yazdı doktorum. 2 hafta sonra kontrolüm var. Yalnız kasik ağrılarım geçmedi. Yani gün içinde artıyor azalıyor diyebilirim. Böyle ağrı çeken oldu mu?

Benim tup bebek değildi ama nerdeyse 4 ay falan karin agrisi kasık ağrısı aldı başını gitti. Rahmin buyuyor cnm.sanki regl olacak gibi ağrım olurdu. Cok normal. Doktorum hep normal bu dedi. Ben de hep korkuyordum. Merak etme

Benim tup bebek değildi ama nerdeyse 4 ay falan karin agrisi kasık ağrısı aldı başını gitti. Rahmin buyuyor cnm.sanki regl olacak gibi ağrım olurdu. Cok normal. Doktorum hep normal bu dedi. Ben de hep korkuyordum. Merak etme
Merhaba, ara sıra kahverengi akıntı vs de yaşadınız mı bu süreçte yoksa sadece ağrılar mı çektnizz?

Back
X