10 haftalik karnim altı aylık gibi

deryaizm

anne oluyorum çokkk şükür
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
2.999
2.304
248
Kızlar gaz var ama okadar değil karnim kocaman şişti . V e iniyor. Herkez on hafta da bu ne ya diyo . Bi sıkıntı olmasından korkuyorum. Progestan hapı kullanıyorum sadece. :(

Benimkide cok ufk simdiden pantolonlarim olmuyor sorana bu bebek degil gobek diyorum asiri siskinlik war sanki 5 aylik ilac kullanmiyorum da ben ama cok siskinlik war

Kizlar ilk aylar nedense gazdan dolayi cok siskinlik oluyor. Sonra normale donuyor sonra bebekten dolayi bi daha sisiyor:D stres yapmayin;)

Bende gaz diye düşündüm ama çıkan bişey yok. ☺ anlamadım gitti

Demek progestan yapıyomuş. Ben de kullanıyorum aynı şişkinlik. Şimdi çocuk aşağıda çocuk da yukarı gelince sığamazlar.

Karın büyümesi kişiden kişiye değişiyor.benim kızımda karnım 6 aylıkken herkes doğumum yakın sanıyordu :)
bu hamileliğimdede göbeğim baya şişti.
Bir arkadaşım hamileydi 6 aylıkken kımse inanmıyordu hamile olduğuna göbeği hiç şişmemişti.

suan 6 aylık gıbı bıde ust karnım agrıyo şişlikten şimdiden zor nefes alıyorum. ıhlayarak oturuıp kalkıorum resmen:(

şimdi bu konuyu yazmak için form a girmiştim 15 haftalığım ama kocaman bir karnım var şimiden hamile kıyafeti gyinmeye başladım iç karınla ilgili bişey olduğunu söylediler bu arada ilk haftalarda benimde gaz sorunum vardı o gitti kocaman bir karın kaldı sanki 7 aylık

Back
X