10 haftalik karnim altı aylık gibi

deryaizm

anne oluyorum çokkk şükür
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
2.999
2.304
248
Kızlar gaz var ama okadar değil karnim kocaman şişti . V e iniyor. Herkez on hafta da bu ne ya diyo . Bi sıkıntı olmasından korkuyorum. Progestan hapı kullanıyorum sadece.

Benimkide cok ufk simdiden pantolonlarim olmuyor sorana bu bebek degil gobek diyorum asiri siskinlik war sanki 5 aylik ilac kullanmiyorum da ben ama cok siskinlik war

Kizlar ilk aylar nedense gazdan dolayi cok siskinlik oluyor. Sonra normale donuyor sonra bebekten dolayi bi daha sisiyor stres yapmayin

Bende gaz diye düşündüm ama çıkan bişey yok. ☺ anlamadım gitti

Demek progestan yapıyomuş. Ben de kullanıyorum aynı şişkinlik. Şimdi çocuk aşağıda çocuk da yukarı gelince sığamazlar.

Karın büyümesi kişiden kişiye değişiyor.benim kızımda karnım 6 aylıkken herkes doğumum yakın sanıyordu :)
bu hamileliğimdede göbeğim baya şişti.
Bir arkadaşım hamileydi 6 aylıkken kımse inanmıyordu hamile olduğuna göbeği hiç şişmemişti.

suan 6 aylık gıbı bıde ust karnım agrıyo şişlikten şimdiden zor nefes alıyorum. ıhlayarak oturuıp kalkıorum resmen

şimdi bu konuyu yazmak için form a girmiştim 15 haftalığım ama kocaman bir karnım var şimiden hamile kıyafeti gyinmeye başladım iç karınla ilgili bişey olduğunu söylediler bu arada ilk haftalarda benimde gaz sorunum vardı o gitti kocaman bir karın kaldı sanki 7 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…