10 kilo dediğin nedir!

çok güzel canım en sağlıklısı süt muz detoksu nasıl yapılıyor

Laktozsuz süt ve muz ile yapılıyor. Hiç yapmadım ama yapanlar tavsiye ediyor. Muzun biraz yeşil olması, tam olgunlaşmaması gerekiyor. Sabah öğle ve akşam öğünlerinde 1 bardak laktozsuz süt içip yanında 1 muz yiyorsun. ara öğünlerde ise 1'er bardak süt içiyorsun ( 10.00, 14.00'da). Bitki çayları içilebiliyor, süte zencefil, tarçın, zerdeçal atılabiliyor ama çay ve kahve yasak

5.GÜN

6.30'da 40 dakika kondisyon bisikleti
Kahvaltı:
8.00'da 1 dilim tam buğday ekmeği, haşlanmış yumurta, 30 gr beyaz peynir, 6 zeytin. Tatlı niyetine Eti Form kıtır ekmek üzerine bir tatlı kaşığı bal ve azıcık tereyağı.
Öğle: Mercimek çorbası, 4 küçük kuru köfte
Akşam: Kan yapma çalışmaları devam ediyor: Sote dalak ve salata
Günü 45 dakika kondisyon bisikletine binerek sonlandıracağım.

Alınan kalori: 1118 Harcanan kalori: 416

6.GÜN
7.00'da 45 dakika kondisyon bisikleti.
Kahvaltı
08.00'da 2 kaşık lor peyniri, 1 kaşık yulaf ezmesi ve 1 yumurta ile omlet, 4 zeytin, yarım domates, 1 form kızarmış ekmek.
Ara öğün, bir avuç kuru üzüm ve leblebi
Öğle: 12.30'da Mercimek çorbası, haşlanmış yarım havuç ve 3 parça brokoli
Ara öğün, mandalina
Akşam: 200 ml tam yağlı süt, 2 kaşık yulaf ezmesi, 1 kaşık form müsli
ve günü 45 dakika bisiklet ile kapatacağım

Alınan kalori: 876 Harcanan kalori: 312

7.GÜN

Tartıldım bu sabah ve 6 günde 600 gr vererek, 56.2 kg geldim. Amacım 10 günde 1 kilo vermek olduğu için mutluyum, regl haftamda kilo veremediğimi de hesaba katarsak çok çok mutluyum :)

08.00'da 40 dakika kondisyon bisikletine bindim.
Kahvaltı: 1 yumurtayı maydanoz ve lor peyniri ile çırptım, silikon kek kalıbına döktüm ve fırına verdim. İki kek görünümlü yumurtam oldu :) yanında 4 zeytin, 30 gr kadar beyaz peynir, yarım domates, 2 dilim form kızarmış ekmek, 1 tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı kendi yaptığım fıstık ezmemden yedim.
Ara: Bir avuç kavrulmamış badem
Öğle: 3 kaşık yulafı 1 bardak süt ile pişirdim. Üzerine tatlandırması için bir kaşık nesfit ve biraz kuru üzüm koydum.
Akşam: Izgara istavrit ve salata yiyeceğim
Kapanışı en az 40 dakika bisiklet ile yapacağım

Cumartesi günleri tartılmaya karar vermiştim, buna da uyacağım ama bu sabah kalktığımda çok hafif hissettim, bakalım tartıda bir değişiklik var mı dedim ve ne göreyim :D ödem atmış olmalıyım ki -600 daha gitmişşş. 55.6 kg geldim. Nisan ayında buraya en son yazdığımda 55.1'dim. Bu zamana kadar tartıda gördüğüm en düşük rakam ise 54.4
Çok güzel bir hafta geçirip, cumartesi tartıya çıktığımda Nisan ayına dönmüş olmayı ve tıkır tıkır zayıfladığım o güzel günlere dönmeyi umuyorumm :KK68: Ardından hedeflediğim gibi her hafta -700 gram görmek ve 31 Aralık sabahına 53.2 kilo girmek istiyorum. Şubat ayında ise 50'yi göreyim hatta birde 49'lu rakamlara merhaba deyip korumaya geçeyim dimi ama :KK45:
En önemlisi gerçekten istemek, yapmıyorsan gerçekten istemiyorsun demektir.

8.GÜN
Giden:
1.2 kg Kalan: 5.6 kg Tahmini hedef tarihi (56 gün) : 1 Şubat
sabah : 45 dk bisiklet
kahvaltı: eritilmiş peynir, 3 dilim tam buğday ekmeği, 6 zeytin, domates ve salatalık, 1 tatlı kaşığı bal
Öğlen: sütlü filtre kahve ve çikolatalı cevizli cookie
Akşam: ızgara balık ve salata
yatmadan önce ise 45 dakika kondisyon bisikleti

9.GÜN
Sabah 45 dakika bisiklet
Kahvaltı: haşlanmış yumurta, peynir, zeytin,domates, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı bal
Ara: 1 mandalina
Öğle: Haşlanmış tavuk ve salata
Ara: 1 bardak süt ve portakal
Akşam: yarım porsiyon patates kavurması
Ara: Azıcık çikolata

10.GÜN
Kahvaltı: haşlanmış yumurta, 1dilim ekmek, domates, beyaz peynir, zeytin
Öğle: tarhana çorbası, kıymalı bezelye, çok az makarna
Akşam: Ton balıklı salata.
Buraya kadar şahane ama sonra kontrolü kaybettim :( tahin pekmez yedim biraz ekmekle, ardından fıstık ezmesinden bi kaşık aldım, bir baktım elimde bir avuç çekirdek ve de kardeşimin çikolatasından da bir parça. Gözüm döndü sanki. hayır pişman da değilim ama mutsuzum. yarın daha güzel bi gün olsun!

bugün 12 aralık çarşamba ve 13.günümdeyim.
kahvaltı dışında ekmek yemiyorum, kızartmadan, undan, şekerden uzak duruyorum. Çok acıkmış bile olsam son lokmam 19.00'da. Yarın tartı günüm, en çok 55.0 olmayı hedeflemiştim. eğer hedefimden uzaksam diyetimi gözden geçireceğim

Back
X