Evett bir diyet konusunda yine ben
kisa surede cokca kilolardan kurtulan ve cok sukur sabitlemeyi de basaran biri olarak yardimci olmak isterim. Ama sunu belirtmek isterim bende yarayan sizde yaramaya bilir. Ekstra bi caba sarf etmeye gerek yok. Sadece yediklerinize snirlama getirmek gerekiyo.
Kendi duzenimden bahsetmem gerekirse.
Sabahlari saat 9 gibi 1 haslama yumurtanin beyazi. Sarisini ikizlerime veriyodum. Peynir domates salatalik ve neskafe.
Kahvaltim hic sasmadi bu duzende yedim.
Oglen evde sebze yemegi ne varsa kucuk 1 tabak yedim.
Eger ogleden sonra 3 4 gibi yediysem aksam yemegi yemedim bi kahveyle gecistirdim.
Bol bol su ictim.
Leslie yaptim ki duzenli degildi.
Ekmek 3 ay boyunca asla yemedim. Kola gibi sekerli hazir icecek hazir paket hic bisey yemedim. Kahvem sadece hazirdi 2 si bir arada.
Pilav makarna cok nadir sekilde yedim ve 2 3 kasigi gecmedi. Arada kacamak yaptim ama bu kacamak kisir yemek oldu cok severim.
Sabah 9 aksam 5-6 dan arasi bunlari yedim. En gec 6 dan sonra su harici bisey tuketmedim.
Bu esnada mangal sebze haslamalari et kavurma ama olabildigince az yag veya hic yagsiz sekilde. Bunlar agirlikli beslendim. 3 ayda en az 20 kilo verdim. Suan 49-50 arasindayim. Boyum 160 3 cocugum var.