- 7 Eylül 2017
- 843
- 1.086
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir süre kilom beni çok rahatsız ediyor kısa süre sonra da bunu onemsememeye başlıyorum.Kilonuz Boyunuza göre normal.
Kisa sürede bitirmenizin sebebi ne?
Motivasyonu neden kaybediyorsunuz?
En düşkün olduğunuz yicek Hangi tür?
Etrafa bakip kiyas yapmayin, cünkü boy vucut yapilari değişik minyum yapi insanlarda pek çok.Bir süre kilom beni çok rahatsız ediyor kısa süre sonra da bunu onemsememeye başlıyorum.
Fiziğim kötü değil ama etrafımda gördüğüm insanlardan dolayi daha zayıf olmak istiyorum açıkçası. Bazen komleks yapıyorum bu durumu.
Hamur işi çok severim. Tatliyla hiç aram yok. Aylarca yemesem aklıma gelmez. En büyük sıkıntım porsiyon kontrolü yapamamak galiba.
bende hemen hemen aynı durumdayım 10 kilo vermem lazım yardımcı olabilecek arkadaşlar yorum yazarsa çok sevinirimMerhaba boyum 173 ve 70 kiloyum. 10 kilo vermek istiyorum. Her zaman yüksek motivasyonla başlıyorum ama çok kısa sürede bitiyor benim için. Sizin deneyip güzel sonuç aldığınız önerileriniz var mı? Paylaşırsanız sevinirim
Kesinlikle isveç diyetini denemelisin. 13 gün sonra 5 kilo fazlan kalıyor. Ben 15 günde 7 kilo verdim.
Umarım hedefinize ulasirsinizBen de 173 boy 69 kiloyum ve 'balıketli' olmaktan memnun değilim. Zayıf daha fit bir sıkı bir forma kavuşmak istiyorum aslında iki hafta öncesine dek hic diyet yapmamıstim ama cok kararli sekilde başladım.
Karantina sebebiyle hareketsizlige ve bol yemeye bağlı 73 kiloyu buldum ve artık dur dedim.
Sağlıklı beslenmeyle 4 kilo verdim. Bu kilo kaybı su olmalı.
Leslie ile bir hafta gecirdim sonra sıkılıp biraktim bu yarin tekrar başlayacağım umarım:)