Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugun yaptiklarim;yuruyuse cikamadim ama evde egzersislerime devam ettim diyetimde iyi gitti bugun ufacik bi kacamak yaptim ama olsun ne yapalim nede olsa hafta sonu
Kizlar bilmiyorum belki bu hafta diyetisyenede basliyabiliri daha onceden gittigim bi diyetisyenim var haftada bi kontrol ediyor bakalim neler yaptigimi yazarim
Kizlar bilmiyorum belki bu hafta diyetisyenede basliyabiliri daha onceden gittigim bi diyetisyenim var haftada bi kontrol ediyor bakalim neler yaptigimi yazarim
Bende düşündüm diyetisyene gitmeyi ama her diyetisyen öyle çok ilgilenmiyor boşuna oara vermek istemedim ama sen bi git bak bakalım memnun kalıyor musun. Ben bu hafta dikkat ediyordum ta ki cumartesi yasaklı yiyeceklere yönelene kadar. Bugün tartıldım 69,2 kiloyum haftaya pazar tekrar tartılıp buraya yazacağım
Olur canim ben daha once diyetisyen sayesinde 10 kilo falan verdim harfiyen uydum verdigi listeye bide bana hergun neler yedigini yaz demisti iyi di yani
Busefer ara vermek yok ay kizlar cok ozledim o gunleri inceciktim yaa surekli aynadan izliyodum kendimi dogumdan sonra aynaya bakmak bile gelmiyo icimden