10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

pengusss

Bk.85.600 MK.81 bebisim 6.5 aylık
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
170
72
28
34
Ben 1.64 boyunda 68 kilo bir bayanım bir oğlum var 1 yaşında emziriyorum hala ama artık bu kiloları vermem lazım bir çok diyet grubuna yazdım ama motive olamadım ben sürekli yazarak motive Olcam ihtiyacı olan herkesi bekliyorum isveç diyeti tarzında ilerlicem fakat aynı şeyleri yemem zor ama ölçü olarak isveci örnek alarak başladım haydi gelin

Merhabalar diyet Günlüğüm sabah şekersiz Türk Kahvesi 2 Badem 2 fındık yarım ceviz 2 antep fıstığı kavrulmamis hepsi tuzsuz şeftalili alkali su 1 lt içtim ödem çayım var onu içiyorum öğlen bir parça derisi alınmış tavuk ızgara yanında iki domates yedim

selaam :) bende senin gibi 10 kilo vermek istiyorum, hergün tartilamiyorum ama her gün menülerimi paylasabilirim istersen :)

selaam :) bende senin gibi 10 kilo vermek istiyorum, hergün tartilamiyorum ama her gün menülerimi paylasabilirim istersen :)
Olsun zaten bi gün haftada tartı günü yapalım canım hoşgeldin sefa geldin ewt menumuzu yazıp bilgilerimizi verelim ki daha kolay gider bu kör olası kilolar

Olsun zaten bi gün haftada tartı günü yapalım canım hoşgeldin sefa geldin ewt menumuzu yazıp bilgilerimizi verelim ki daha kolay gider bu kör olası kilolar
evimde tarti yok vakit buldukca tartiliyorum ben ya evin yakinlarinda eczane falan da yok

ah unuttum, 21 yasinda 167 boyunda 70,1 kiloyum, agustosun 13 ünden beri 1.4 kg verdim, yavas veriyorum ama olsun :)

Tm geldim canim el birligiyle bu kilolari def edelim insallahh

ah unuttum, 21 yasinda 167 boyunda 70,1 kiloyum, agustosun 13 ünden beri 1.4 kg verdim, yavas veriyorum ama olsun :)
Bende var maalesef her dakika çıkmak istiyor insan olmaması daha iyi evli misin coluk çocuk var mı peki senin boy uzun ondan kurtarıyor biraz

ay yook evli degilim :) haliyle cocuk da yok, ögrenciyim ben :)
Tamam canım adasimla bizde anneyiz haliyle bizde doğum kiloları var biz isveç diyeti yapıyoruz tam listeye uymasam da miktara uyuyorum sadece ve sizlere sormak istediğim akşam yemeğini kaçta kapatalım dersiniz bir türlü karar veremedim

Ben en gec 19.00 da yiyorum canim

benim degisiyor, annemin isten gelmesini bekliyorum ben gnelde o da 6 bucuk 7 yi buluyor bazen aksam yemegim.

Hmm anladım 5 gibi kapatiyordum ben çok acikiyordum en iyisi altı buçuk yedi iyi galiba

Bende 19 yaşında bir ogrenciyim :) boyum 1.64 kilom 64.8 hedef 56 :) aksam yemegi biraz da kacta yattigimiza bagli aslinda benimki gece 3 u buluyor e ogleyide 1.30 da yedigim icin 7 mantıklı gibi geldi bana daha erken yatiyorsaniz 6yi gecirmemekte fayda var bence. Bu arada ödem çayı nasıl oluyor canim ayrıntılı anlatir misin kac lt suya ne kadar malzeme koyuyorsun ne kadar bekletiyorsun bende denemek istiyorum

Hos
Hoşgeldin canım yeni mekana benim de bir ikiyi buluyor yatış zaten bebekten dolayi bir elma bir limon bir kabul tarçın 2 karanfil bir litre suya hepsini koy elmayı limonu dilimle kaynadiktan beş dakika sonra ocaktan al tatlım hemen içinden malzemeleri çıkar tarçın hariç yoksa acı oluyor sıcak soğuk fark etmez iç ben akşam yapıp soğuk içiyorum her ogunden 15 dakika önce tuketiyorum inanılmaz şişlik alıyor bir hafta kullan ayak bileklerinde bile incelik oluyor ödem gidiyor özellikle regl döneminde çok çok iyi oluyor

Ayy cok tesekkur ederim tarif icin reglimin 3. Gunundeyim ve bende inanilmaz sislik oluyor hemen bu aksam yapacagim

Aksam yemegimi yedim kizlar biftek vardi menumde ama uc yemek kasigi firinda sote ve iki yemek kasigi yogurt yedim ve aksami kapattim hayirlisiyla saat 22.00 gibi de leslie 3 mil yapicam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…