- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
vee az önce 5 tane taze incir yedim. misafirlerle hic bisey yemedim ama nasil aciktiim anlatamam. o yüzden incir yedimkahvalti 9:15
5 siyah zeytin (ev yapimi),
2 lokmacik tulum peyniri,
4 parca karpuz,
yarim kurabiye (hatta yarim bile degil)
saat 14:15
1 tabak karpuz,
2 taze incir
simdiye kadar bunlari yedim
(kahvaltida disardaydim, sofrada acmadan pogacasina, simidinden receline her sey vardi ama canim cekmedi ilginc bi bicimdebende minicik bi kurabiyenin yarisini yemekle yetindim )
aksam 16:50
1 adet kirmizi, 1 adet yesil biber dolmasi, ayrica 1 tane de kirmizi biber dolmasinin icini ayirip sadece dis biberini yedim.
cassey ho beginner pilatesin 6. günü tamamdir :) üsenmezsem bisiklete binicem cikip ama emin degilim, aksama misafir vaar
Aynen canim bnde acliktan fena haldeyim niyeyse bugun cok aciktimvee az önce 5 tane taze incir yedim. misafirlerle hic bisey yemedim ama nasil aciktiim anlatamam. o yüzden incir yedim
Hosgeldiniz aramiza insallah guzel zayif ve zarif gunler gorecegiz belirli bir diyet uygulurmusunuzKızlar ben de geldim. Benim de saglik problemlerinden dolayi moral bozuk.Eee tabi bendeniz moral bozulunca şişenlerdenim.3-4 kilo aldim.ama sizle şöyle bi 10 kilo versem süper olurdu.ben de bugün yediklerime dikkat ederek kendimce başlangıç yapmıştım.
Neyse cok konustum.kendimle ilgili bilgileri vereyim.
Boy:1.64
Kilo:64
Çocuk:5 yaşında oğluş
Meslek:ögretmen
Ooo bayagi dedigine gore yarin isin zor canim bol bol spor en iyisiBu aksami ben saymayim bile derim bugün eşim süpriz yapıp erken geldi dışarda yedik ve ipin ucu bayagi kaçtı inşallah yarın telafi edicem
Teş[/QUOTE][QUTeşekkürler canım.
Öyle özel bir diyet uygulamıyorum.
.Iki üç aya kadar Ameliyat olacağım için sağlığmı riske sokmak istemiyorum ama sizlerin uyguladıgınız yöntemler varsa kendimce size eslik etmeye calısırım.OTE="esracelik61, post: 42442329, member: 696207"]Hosgeldiniz aramiza insallah guzel zayif ve zarif gunler gorecegiz belirli bir diyet uygulurmusunuz
Hakkimzda hayirlisi cumaya kadar nasil sabredicem ya tartilmadan zor duruyorumAy sorma adasım yarın isim zor olacak
Hoşgeldin heyhayt cnm inşallah hepberaber basaracaz bizde isveç diyeti niteliğinde gidiyoruz gerçi ben bugun akşam birazcık abarttim
Valla ben hergün sabah çıkıyorum dayanamıyorum maalesefHakkimzda hayirlisi cumaya kadar nasil sabredicem ya tartilmadan zor duruyorum
Aynen zor bi diyet zaten ilk iki üç gün oluyor sonra mide gide gide kuculup istemiyor inşallah yarın kacamaksiz günler bekliyor biziYeni gelenlere koca bi hoşgeldin diyorum
Bende dayanamadim bi taze incir yedim ilk gün diye zorlandim heralde biraz umarim ilerleyen günlerde bunyem alisir
Hoşgeldin canım 2 ayda sekiz İsveçle mi verdin bravo bende 77 den 68 e dustum hedef 58 benim yol üzun ama sonu mutluluk inşallahgeldimm :) 2 ayda 8 kilo gitti ama bi 4 -5 kilo kaldı.isveçle umarım gider.yarın başlangıç
yok canım normal bata çıka diyet ve sporHoşgeldin canım 2 ayda sekiz İsveçle mi verdin bravo bende 77 den 68 e dustum hedef 58 benim yol üzun ama sonu mutluluk inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?