10 kiloya hoşçakal diyelim mi diyelim diyenler haydi eşlik edin de bu yük bitsin

Olur canım başka gruplara da yazıldım inşallah hep böyle devam eder geçen cuma 86.00 idim galiba
84.500 yazdım yukarı öyle yazmışsın canım bugün ki kilonu alıyoruz çünkü cumaları bildiriyoruz inşallah burda da çok çok azimli arkadaşlar var maşallah ben onları gördükçe motive oluyorum darısı sana olsun inşallah

84.500 yazdım yukarı öyle yazmışsın canım bugün ki kilonu alıyoruz çünkü cumaları bildiriyoruz inşallah burda da çok çok azimli arkadaşlar var maşallah ben onları gördükçe motive oluyorum darısı sana olsun inşallah
Evet bu hafta sabah tartımdı
84.500 :)

bir saat tempolu yürüdüm geldimm, açlıktan başım döndü ama hiç kaçırmadım bugün. yarım şeftali yarım kase çilek yedim akşam menümdeki bir meyve yerine şimdi. biftek yerine yağsız mantar sotelicem bide yeşil salata. mantarda da protein var ya bişey olmaz heralde dimi kızlar. biftek pahalı tavuktan da bıktım :110:

bir saat tempolu yürüdüm geldimm, açlıktan başım döndü ama hiç kaçırmadım bugün. yarım şeftali yarım kase çilek yedim akşam menümdeki bir meyve yerine şimdi. biftek yerine yağsız mantar sotelicem bide yeşil salata. mantarda da protein var ya bişey olmaz heralde dimi kızlar. biftek pahalı tavuktan da bıktım :110:
Mantarı bol soğanlı ve sarımsaklı yap cnm mantarı yağ yakıcı özelliği var bu arada diyetler de mutlaka öneriliyor rahatça ye yani

Selam kızlar bugun tartıda 62,5 çıktı -800 yani bugünkü menümü yazayım

Sabah limonlu su ile bi diş sarımsak yuttum

Saat 10 da şekersiZ Türk kahvesi

Saat 3 te 4-5 kaşık bulgur 2 parça tavuk salata

Akşam saat 8 de 3 kaşık yoğurt iki çatal sahanda yumurta

Bi fincan kayısılı çay
30 dakka yürüyüş
30 dakka temizlik ;)

Günaydın herkese bugün kahvaltı yapmaya karar verdim malum Türk Kahvesi iciodum oda akşam yüksek dozda baş ağrısı yapıo artık sabahları ogunum olacak bir domates salatalık bir biber 4 yeşil zeytin 1 haşlanmış yumurta serçe parmak uzun ve inceliginde peynir kahvaltım buydu kızlar

günaydıın :KK45:bugün 63.2, -700deyim :KK76: çok mutlu oldum ya gece de biraz kaçırdıydım cicibebe çay filan... daha motive şekilde kahvemi içiyorum bide bir etimek.. dün 3.5 lt su içtim bide

Gunaydin herkese bnmde kahvaltim 1 domates 1 salatalik söguş 1 dilim kasar 1 dilimde ezine 1 catal patates kizartma ve bir sekerli acik cay

Bu sabah kahve içecektim canım istemedi çok az çorbaya bi kaç parça ekmek doğradım öyle yedim

Evet canım yaptım yaptığım dönem kilo verdim ama insan çabuk sıkılıyo devam edemedim sıkı yaparsan 1 haftada 5 kiloya kadar verdiriyo
e süpermiş ama nasıl beslendin az çok bi özet geçebilir misin ? isveçten sonra ne yapacağımı bilmiyorum çünkü almak istemiyorum geri :KK51:

Pek hatırlamıyom ama şöyleydi

Sabah limonlu su

1 saat sonra ıspanak salatalık suyu

Saat başı istediğin meyve sebze suyu işte
Yani mantık bu

Back
X