10 kişi yetmez, gelin gelin, 30 kişi toplanın öyle gelin.

Buyrun bütün yollar sizin. İnsanların ne yorum yaptığı beni ilgilendirmiyor. Yorumlarımı kimseye göre yapmıyorum kendi gördüğümü söylerim.
Ayriyetten tartışmayı severim ama sizin gibi çeliskilerle dolu insanlarla, bir kere beyaz dediğine sonra siyah diyen tipler hayattada iğrendiğim tiplerdir. Ezberiniz kuvvetli olabilir ama işinize gelmeyenleri aklınizda tutmuyorsunuz demek ki. Bana tanımadıgınız insanlara önyargılı oluyorsunuz bilmem ne hikayeleri okurken kendiniz birsurü sifat yapıştirabiliyorsunuz. Avatar resmimden, nickimden filan :))
Karşınızdaki insan düşmanınızda olsa, kavgada ediyor olsanız herzaman dürüst olun, net olun. Dk önce bir laf diyip sonra onu öyle demedim, etmedim diyen insanlar bence daha korkunçlar.
Hangi lafımı yemişim pardon ?

Hangi lafımı yemişim pardon ?

Bana parağrafın tamamını okumamissin esimi ovdugum konuya odaklanmissin rahatsız oldun, mutlu insanları okumak istemiyorsunuz filan diye laf vururken sen benim yorumumun sadece burasına odaklanmişsın

Ayrıca ana konu eve gelecek misafirleri ağırlamakmış ama neredeyse koca parağraf eşini övmüşsün onu anlamadım niye anlattın ama neyse.

Oysa ben bunuda aynı yorum içinde yazmışım.

Bende evlendiğimde yemek yapmayı bilmeden evlendim. En kötü ihtimal bazı yiyecekleri ogünlük dışardan söylemek yada googledan yardım alarak yapmak olacaktır.

Daha sonra sürekli rahatsız olduğumu ima edip durdun. Ve tanımaďığın kişilere ön yarğılı yaklaşıyorsun derken kendin benim hakkımda bilip bilmeden atıp tuttun.

Yok kocam cok kotuymüş bu yüzden incinmişim yok egom birşeyler olmuş filan. " Kıskandın, çekemedin " kelimelerini incinmek, rahatsız olmak diye degistirince birsey fark etmiyor.
Kalkıp sonrada kıskanma kelimesini ben kullandım diye hiç öyle bisey dusunmemissin gibi oynama birde.

Azcık ozgüvenli olun.

Bana parağrafın tamamını okumamissin esimi ovdugum konuya odaklanmissin rahatsız oldun, mutlu insanları okumak istemiyorsunuz filan diye laf vururken sen benim yorumumun sadece burasına odaklanmişsın

Ayrıca ana konu eve gelecek misafirleri ağırlamakmış ama neredeyse koca parağraf eşini övmüşsün onu anlamadım niye anlattın ama neyse.

Oysa ben bunuda aynı yorum içinde yazmışım.

Bende evlendiğimde yemek yapmayı bilmeden evlendim. En kötü ihtimal bazı yiyecekleri ogünlük dışardan söylemek yada googledan yardım alarak yapmak olacaktır.

Daha sonra sürekli rahatsız olduğumu ima edip durdun. Ve tanımaďığın kişilere ön yarğılı yaklaşıyorsun derken kendin benim hakkımda bilip bilmeden atıp tuttun.

Yok kocam cok kotuymüş bu yüzden incinmişim yok egom birşeyler olmuş filan. " Kıskandın, çekemedin " kelimelerini incinmek, rahatsız olmak diye degistirince birsey fark etmiyor.
Kalkıp sonrada kıskanma kelimesini ben kullandım diye hiç öyle bisey dusunmemissin gibi oynama birde.

Azcık ozgüvenli olun.
Benim size tavsiyemde; azıcık omurgalı duruşlar sergileyin lütfen. Önyargının ne olduğunu bilmediğiniz aşikar. Siz durup dururken amacımın insanları kıskandırmak olduğunu söylediniz bakınız bu önyargıdır. Bende bunun üzerine kıskandığınızı yada egonuzun incindiğini söyledim bakınız bu da çıkarımdır. Benim her çıkarımım sizin önyargınızın sadece bir sonucudur. Dediğim gibi kişi kendinden bilirmiş işi, bu kadar celallenmenizi gerektirecek nasıl bir kuyruğa bastım bilemiyorum. Kırmızı yazmalar, büyük ve kalın yazı stili kullanmalar, satır satır paragraflar filan.. :KK53: Önyargı ve muhalefet sizin işiniz olmaya devam etsin, ben övgüye layık bulduğum eşimi dostumu sonuna kadar övmeye devam edeceğim. Ayrıca dediniz ya ben tartışmayı severim diye her halinizden belli oluyor. Tartışmadan, huzursuzluktan beslenen bir insan olduğunuz belli. Ben tartışmayı sevmem, ben sohbet severim, size de öneririm. :KK66:

Aksamdan bir yufka boregi yap tepsiyle beraber at dolaba.

Kofte yap yine kisi basi 3-4 tane olacak sekilde yine at dolaba.

Sutlu bir tatli yap at dolaba.

Zeytinyagli kuru biber doldur pisir at dolaba.

Gelecekleri gun dolaptan boregi cikar firina ver. Borek piserken kofteleri cikar tepsiye patates dogra uzerine kofteleri diz biregi al firindan kofte patatesi ver.

Kofte patates piserken hemen bir pilav patlat sehriyeli ve bir mercimek corbasi.

Zeytinyagli kurubiberi cikar disari oda sicakligina gelsin. Tatli kalsin soguk ikram edersin.

Kofte patates firindan cikmasina 15 dk kala kaynar suda salcayi erit dok ustune. 15 dk da salcali suyla pisin firinda sonra al firindan.

Birde ortaya domates salatasi yaptin mi tamam dir.

Oldu bitti. Guven kendine yaparsin.

Cogu seyi birgun onceden hazir edersen son gun panik olmazsin. Sadece pilav corba salata kalir. Birde kofteleri firina vermesi.

Evet kızlar, öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizden aldığım tavsiyeler ve tarifler doğrultusunda harika bir sofra hazırladım ve çok şükür alnımın akıyla günü bitirdim :KK54: Menüm şu şekildeydi:
Mercimek çorbası,
Ara sıcak olarak ıspanaklı ve peynirli börek ile sigara böreği,
Ortaya büyük bir kasede zeytinyağlı taze fasülye,
Pilav,
Fırında tavuk ve patates,
Ortaya garnitür olarak rus salatası (hazır), patlıcan ezme ve hazır kırmızı biber turşusuna yoğurt doldurdum.
Tatlımı kayınvalidem yapıp getirdi.

Allah'ıma bin şükür sağ sağlim ve rezil olmadan koloniyi ağırladım :KK75: lolita555 lolita555

Evet kızlar, öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizden aldığım tavsiyeler ve tarifler doğrultusunda harika bir sofra hazırladım ve çok şükür alnımın akıyla günü bitirdim :KK54: Menüm şu şekildeydi:
Mercimek çorbası,
Pilav,
Ortaya garnitür olarak rus salatası (hazır), patlıcan ezme ve hazır kırmızı biber turşusuna yoğurt doldurdum.

Allah'ıma bin şükür sağ sağlim ve rezil olmadan koloniyi ağırladım :KK75: lolita555 lolita555
Hadi geçmiş olsun sevindim güzel geçmesine:KK68:

Mercimek çorbası,
Pilav,

hadi gecmıs olsun cnm.mısafır gele gele ogrenceksın.unutma.kendıne guven herseyden once

Back
X