Evet cumartesi günü çağırdı doktor çok heyecanlıyım günler zor geçiyorMerhaba kese için randevu aldınız mı ? Bende pazartesi günü gideceğim. Nasıl geçiyor bulantı vs var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cumartesi günü çağırdı doktor çok heyecanlıyım günler zor geçiyorMerhaba kese için randevu aldınız mı ? Bende pazartesi günü gideceğim. Nasıl geçiyor bulantı vs var mı ?
Bende pazartesi gideceğim, geriliyorum :) bulantım hiç ama hiç yok erken olduğu için olabilir. Olmazsa da güzel olur:) gündüz uykumda gelmiyor çalışıyorum zaten. Arada kasık ağrısı oluyor o kadar.Evet cumartesi günü çağırdı doktor çok heyecanlıyım günler zor geçiyorbel ağrım var sadece Arada hafif kasık ağrısı ama bulantım yok henüz bakalım erken olabilir bulantı için genelde 6 dan sonra başlıyor diyorlar. Sizde durumlar nasıl ?
Benimde aynı canım çalışıyorum öyle zorlamıyor akşamları artık yorgunluk çöküyor daha erken uyuyupkalıyorum genelde. Valla belirti olsa ayrı dert olmasa da neden yok diye ayrı dertleniyoruzBende pazartesi gideceğim, geriliyorum :) bulantım hiç ama hiç yok erken olduğu için olabilir. Olmazsa da güzel olur:) gündüz uykumda gelmiyor çalışıyorum zaten. Arada kasık ağrısı oluyor o kadar.
Kesinlikle öyle, görünce rahatlayacağız. Çok güzel geçsin süreç hepimiz için. Allah herkese nasip etsin.Benimde aynı canım çalışıyorum öyle zorlamıyor akşamları artık yorgunluk çöküyor daha erken uyuyupkalıyorum genelde. Valla belirti olsa ayrı dert olmasa da neden yok diye ayrı dertleniyoruzbi görsek hayırlısıyla rahatlarız inşallah
![]()
Amin inşallah allahım tüm isteyenlere nasip etsin sağlıkla da kucağımıza alalımKesinlikle öyle, görünce rahatlayacağız. Çok güzel geçsin süreç hepimiz için. Allah herkese nasip etsin.
Benim hiç anladığım konular değil bunlar maalesef bir fikrim yokGörsele eklemeyi unutmuşum görsel bu
Hepsi birbirine yakın koyulukta çıkmış aslında normalde sadece pik günü iki çizgi de aynı koyulukta olurGörsele eklemeyi unutmuşum görsel bu
Dra gittim son testin ertesi hünü, yumurtlamış mıyım dedim “evet” dediHepsi birbirine yakın koyulukta çıkmış aslında normalde sadece pik günü iki çizgi de aynı koyulukta olur
Merhaba keseyi gördünüz mü ? Merak ettim siziBenimde aynı canım çalışıyorum öyle zorlamıyor akşamları artık yorgunluk çöküyor daha erken uyuyupkalıyorum genelde. Valla belirti olsa ayrı dert olmasa da neden yok diye ayrı dertleniyoruzbi görsek hayırlısıyla rahatlarız inşallah
![]()
Merhaba evet gördüm şükür keseyiMerhaba keseyi gördünüz mü ? Merak ettim sizi
Yaa çok sevindim çok güzel ilerlesin inşallahMerhaba evet gördüm şükür keseyi13 Nisan kalp atışı için çağırdı doktor biraz geç çağırdı sanki ama bekliyorum bende heyecanla günler geçsin diye
sizde nasıl durumlar ? Kalp atışı için gittiniz mi ?
Ayyy çok şükür sağlıkla ilerlesin hepimizinki inşallahYaa çok sevindim çok güzel ilerlesin inşallahEvt bugün gittik duyduk çok şükür
![]()
Ayyy çok şükür sağlıkla ilerlesin hepimizinki inşallahpek giremiyorum buralara gündüz ofisteyim akşamları da hemen uyuyup kalıyorum. Midemde sürekli bi bulantı hali var mide yanması aşırı üst seviyede dün artık dayanamadım gaviskon aldırdım eşime ilaç içme taraftarı değildim ama mecbur. Sizde var mı bulantı ağrı falan hep halsizim. Çok şükür kusma falan yok henüz.
Geçecek bu günlerimiz inşallah sağlıklı olsunlar önemli olan oBende iştahsızlık var ağzımın tadı yok hiç. Normal olacağını söyledi doktorum. Onun haricinde gün içerisinde uykum gelşyor ama uyuyamıyorum çalışınca . Akşam eve gelip erkenden yatıyorum. Kusma filan bende de yok. Yemek aklıma gelince kötü oluyorum![]()
Adet 3. Günü mü 180 çıktı lütfen cevap verinBende e 2 180 cikmis 14 marta planladilar insallah hayirlisi olur