• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 mart transfer olacaklar

İdrar yoğunluğu ve yaptığın saat de çok önemli aslında benim 6.gün belirgin çıkan(ikinci idrarla yapıldı) test 7.gün ilk idrarda çok çok silik çıktı geceden çok su içmiştim. Yani vardır bence ama kan verin içiniz rahatlasın 🥰
Verdim bekliyorum dua edin 🥰🤲🏻

Ayyy çok sevindimmmmm hayırlı olsunnnnn 🥰🥰 kaç çıktı beta hcg
Teşekkür ederim Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin neredeyse 2,5 senedir bu anı bekliyorum Allahım isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin 🥹 226 çıktı şimdi sıra artışı beklemekte 😁

Teşekkür ederim Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin neredeyse 2,5 senedir bu anı bekliyorum Allahım isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin 🥹 226 çıktı şimdi sıra artışı beklemekte 😁
Çok güzel çıkmış gözünüz aydın sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah 💕

Merhaba kızlar🌸
Burada çok yorum okudum ve bana faydası oldu. Bende sürecimi paylaşmak adına yazmak istedim.
10 Mart'ta çift embriyo transferi oldum dün 12. gün hafif bir kahverengi lekelenme yaşadım kısa sürdü ve kesildi ama yinede sabahı sabah ettim çünkü bugün test günümdü. Çok şükür sonuç pozitif🙏🏻 iki gün sonra artışı görmek için doktorum tekrar kan vermemi istedi ve sonuca göre muayene randevusu verecek. Umarım sağlıkla artmaya devam eder. Hamile kalanları tebrik ediyorum dualarım sizinle hepimizin sağlıkla ilerlesin değerleri ve gebelikleri🙏🏻🌸

Merhaba kızlar🌸
Burada çok yorum okudum ve bana faydası oldu. Bende sürecimi paylaşmak adına yazmak istedim.
10 Mart'ta çift embriyo transferi oldum dün 12. gün hafif bir kahverengi lekelenme yaşadım kısa sürdü ve kesildi ama yinede sabahı sabah ettim çünkü bugün test günümdü. Çok şükür sonuç pozitif🙏🏻 iki gün sonra artışı görmek için doktorum tekrar kan vermemi istedi ve sonuca göre muayene randevusu verecek. Umarım sağlıkla artmaya devam eder. Hamile kalanları tebrik ediyorum dualarım sizinle hepimizin sağlıkla ilerlesin değerleri ve gebelikleri🙏🏻🌸
Hayırlısı olsun. Benimde T+13.Günüm. Bugün 2. testim çıktı. Değerde güzel artış olmuş. Pazartesi günü keseyi görmeye gidebilirsiniz dediler tekrar kan vermemi istemedi doktorum.

Herkese merhabalar, bende 9 martta tek embryo transferi olmuştum, dün kan verdim sonuç pozitif çok şükür. Fikir vermesi açısından belirtilerimde belli belirsiz bel ağrısı, zaman zaman göğüs hassasiyeti ve son bir kaç gündür kasıklarımda batma vardı. Lekelenme hiç olmadı, t+6 da test yapmıştım negatif çıkmıştı. Umuyorum herkesin süreci hayırlısıyla pozitif olarak sonuçlanır🙏🏻💐

3. Ve 6. Gün İğne dediğiniz progestan iğne mi acaba doktr bana fitil verdi lutinus diye markası güçlü progestran ilacıymış günde üç kez pazartesi benimde transfer inşaallah sizin gibi pozitif görürm. Bende
Merhaba transfer oldunuz mu ? Doğal transfer mi yapıldı bu transferinizde ilaç ne kullandınız bağışıklık ile alakalı birşey yapıldı mı

Kızlar tüm pozitifleri tebrik ediyorum ne kadar güzel bol pozitifli bir grup oldu burası 🥰 şükürler olsun Allah’a yıllar sonra ilk pozitifim benimde
T+9 118
T+12 548
T+13 yani bugün 1029 geldi sonucum 😍
Akşam bakalım kese için doktor randevu verecek ona göre gideceğim gene heyecanlı bir süreçteyiz.

Merhaba bende bugün transfer oldum inşallah pozitifi bende görürüm
Doktor transferden sonra hern kaldırdı tuvaletimide yapmamı söledi acaba bi sakıncası olurmu

T-+17 de açık kahve pembe karışımı lekelenmem geldi kızlar niye oldu çok korkuyorum bir şey oldu diye lütfwn cevap verin yerleşme kanaması şu an olmaz değil mi 6 martta transfer oldum

T-+17 de açık kahve pembe karışımı lekelenmem geldi kızlar niye oldu çok korkuyorum bir şey oldu diye lütfwn cevap verin yerleşme kanaması şu an olmaz değil mi 6 martta transfer oldum
Doktorunuza veya hemşirenize sorun isterseniz. Benim T+8 de kahve lekelenmem oldu corasprin kestiler. Dün tekrar başladım. Eğer lekelenme olursa panikleme doktoruna haber et corasprin kes tekrar dediler. Uzanın dinlenin.

Kızlar tüm pozitifleri tebrik ediyorum ne kadar güzel bol pozitifli bir grup oldu burası 🥰 şükürler olsun Allah’a yıllar sonra ilk pozitifim benimde
T+9 118
T+12 548
T+13 yani bugün 1029 geldi sonucum 😍
Akşam bakalım kese için doktor randevu verecek ona göre gideceğim gene heyecanlı bir süreçteyiz.
Merhaba kese için randevu aldınız mı ? Bende pazartesi günü gideceğim. Nasıl geçiyor bulantı vs var mı ?

Back
X