Ben sağlık personeliyim işe başlayacam benim çift transfer varsa pazar günü çıkacağını düşünüyorumErken değil mi pazar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sağlık personeliyim işe başlayacam benim çift transfer varsa pazar günü çıkacağını düşünüyorumErken değil mi pazar
Yaaa çok sevindim ben de bugün 2. Testi verdim 3 katına çıkmış çok sevindim sürekli beklemek çok zorKızlaaar dün kan testi verdim yani T+9 da çok şükür pozitifhiç umudum yoktu resmen şok oldum.
Süper bi haberYaaa çok sevindim ben de bugün 2. Testi verdim 3 katına çıkmış çok sevindim sürekli beklemek çok zor
T+ 11 de verdim bugün bende pozitifi gördüm. Pazartesi 2. Testi mi vericemSüper bi habersağlıkla ilerlesin inşallah
ben pazartesi vereceğim 2. Testi bakalım inşallah artmıştır bizimde
![]()
Hayırlı olsun çok sevindimT+ 11 de verdim bugün bende pozitifi gördüm. Pazartesi 2. Testi mi vericemkatlanarak artsın hepimizin inşallah
![]()
Hayırlı olsun çok sevindimT+ 11 de verdim bugün bende pozitifi gördüm. Pazartesi 2. Testi mi vericemkatlanarak artsın hepimizin inşallah
![]()
Evet evet bugün bile devam ediyor adet belirtim. Çok burnum tıkandı. Lekelenmede olmuştu bendeHayırlı olsun çok sevindimsizinde adet belirtileriniz vardı sanki öyle yazmıştınız benimde adet belirtilerim var umutlandım şimdi bakalım
![]()
Evde test yapmayın hiç yapmadımHayırlı olsun çok sevindimsizinde adet belirtileriniz vardı sanki öyle yazmıştınız benimde adet belirtilerim var umutlandım şimdi bakalım
![]()
Benimde öyle ara ara oluyor canım. Burnum tıkanıyor. Gece ateş basması gündüz üşüme. Serum vermişti doktorum onu yiyorum şimdiHayırlı olsun çok sevindimkaç çıktı ilk değeriniz benim T+9 da 118 çıkmıştı bugün T+11 deyim bel kasık ağrım hala devam ediyor geçmedi hiç sizde de öyle mi durumlar
Ay hayırlı olsun çok mutlu oldumT+ 11 de verdim bugün bende pozitifi gördüm. Pazartesi 2. Testi mi vericemkatlanarak artsın hepimizin inşallah
![]()
Benimde öyle ara ara oluyor canım. Burnum tıkanıyor. Gece ateş basması gündüz üşüme. Serum vermişti doktorum onu yiyorum şimdi
Hayırlı olsun çok sevindimkaç çıktı ilk değeriniz benim T+9 da 118 çıkmıştı bugün T+11 deyim bel kasık ağrım hala devam ediyor geçmedi hiç sizde de
Çok teşekkür ederim darısı sizin başınıza. İsteyen herkesin başınaAy hayırlı olsun çok mutlu oldum
Benimde inşallah siz gibi pozitifler görürüm tutunur bu sefer sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Var görünüyor canım hayırlı olsunKızlar merhaba T+8 deyim dün ve önceki gün test yaptım sonuçlara bi bakar mısınız
Yaa inşallahVar görünüyor canım hayırlı olsunkaçıncı gün embryosuydu kan verirseniz hemen çıkar zaten.
Kaset test değil de erken gevelik testiyle yapsaydın daha belirgin çıkardı. Bence var hayırlı olsunnKızlar merhaba T+8 deyim dün ve önceki gün test yaptım sonuçlara bi bakar mısınız
Elimde bu testler vardı daha önceden almıştım o yüzden bunları kullandım, sizi de takip etmiştim pozitifti değil mi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de güzel çıksın değerim inşallahKaset test değil de erken gevelik testiyle yapsaydın daha belirgin çıkardı. Bence var hayırlı olsunn
Evet çok şükür pozitifElimde bu testler vardı daha önceden almıştım o yüzden bunları kullandım, sizi de takip etmiştim pozitifti değil mi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benim de güzel çıksın değerim inşallah![]()
Ya bugün de elimdeki kaset test ile yaptım da pek bi koyulaşma yok yine aynı çıktı acaba testin hassasiyeti falan mı bu yani pozitif değil mi acaba bilemedim kiEvet çok şükür pozitifben 6 ve 7. Gün kaset yapsam çıkmazdı kasette yüksek ihtimalle o yüzden kasette varsa kanda da vardır. Allah kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
İdrar yoğunluğu ve yaptığın saat de çok önemli aslında benim 6.gün belirgin çıkan(ikinci idrarla yapıldı) test 7.gün ilk idrarda çok çok silik çıktı geceden çok su içmiştim. Yani vardır bence ama kan verin içiniz rahatlasınYa bugün de elimdeki kaset test ile yaptım da pek bi koyulaşma yok yine aynı çıktı acaba testin hassasiyeti falan mı bu yani pozitif değil mi acaba bilemedim ki