10 MAYIS TRANSFER OLACAKLAR

BirAnne07

Tüp bebek yolculuğu
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
146
73
28
Antalya
Merhaba
Tüp bebek için dondurulmuş embriyo olarak 10 Mayıs’ta transferim olacak
Benim gibi bu tarihte transferi olacak olan arkadaşlar
Gelin bu transfer sürecini ve sonrasında yaşadıklarımızı birlikte bekleyelim ☺️🤗

Merhaba bende 10 mayısta transfer olacam ve ilk denemem daha,41 yaşındayım bir cocugum var normal yolla olan 4yasında şimdi kardeş ıstıyoru bakalım halkımızda hayırlısı,uç yumurtamsı dollendı ama kalitesini bilmiyorum labaratuvar 5 yumurtadan 3u kalıtelıydı onları dolledık dedi,sızın nasıl acaba

Merhaba bende 10 mayısta transfer olacam ve ilk denemem daha,41 yaşındayım bir cocugum var normal yolla olan 4yasında şimdi kardeş ıstıyoru bakalım halkımızda hayırlısı,uç yumurtamsı dollendı ama kalitesini bilmiyorum labaratuvar 5 yumurtadan 3u kalıtelıydı onları dolledık dedi,sızın nasıl acaba
Bnde 27 yaş 4 yaş oğlum var 8 mayısta transfer oldum

Merhaba inşallah burda hepimiz pozitif haberlerimizi de paylaşırız 🥰 bende 27 yaşındayım pcos tanısı konuldu bildiğimiz kadarıyla başka bi problem yoktu aslında bu ilk denememiz inşallah yarın bizde bi anne adayı oluruz

benim pcos problemimin tek artısı fazla yumurta gelişimi oldu , 7 tanesi iyi kalite dondurulmuş embriyo olarak transfer olucak brnimde yarın 2,30 gibi , transfer sonrası da bilgilerimizi birbirimizle paylaşalım 🥰 inşallah bize sımsıkı tutunan evlatlarımız olur 🤲

2 saat önce transfer oldum , hemen kalkıp idrarınızı yapabilirsiniz dediler , hemen kaldırdılar , sonrasında istirahat vs yaptırmadan eve gönderdiler 1 saat yol geldim 🙄 normal mi bu şekilde mi oluyor transfer olan arkadaşlarım ?

2 saat önce transfer oldum , hemen kalkıp idrarınızı yapabilirsiniz dediler , hemen kaldırdılar , sonrasında istirahat vs yaptırmadan eve gönderdiler 1 saat yol geldim 🙄 normal mi bu şekilde mi oluyor transfer olan arkadaşlarım ?
Beni 1 saat kaldırmadılar sürgü verdiler sürgüye yaptım 2 kere. 1 saat dinlendkten sonra eve gönderdiler

Transfer olan arkadaşlar nasıl geçiyor süreç ben test günü yaklaştkça çok gergin stresli olmaya başladım
Arkadaşlar belirti aramalı mıyım ☺️ Transfer sonrası 3. Günümüz arada karnımda acı gibi batma gibi bişey hissediyorum ama o kadar başka da birşey hissetmiyorum

Back
X