Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde 27 yaş 4 yaş oğlum var 8 mayısta transfer oldumMerhaba bende 10 mayısta transfer olacam ve ilk denemem daha,41 yaşındayım bir cocugum var normal yolla olan 4yasında şimdi kardeş ıstıyoru bakalım halkımızda hayırlısı,uç yumurtamsı dollendı ama kalitesini bilmiyorum labaratuvar 5 yumurtadan 3u kalıtelıydı onları dolledık dedi,sızın nasıl acaba
benim pcos problemimin tek artısı fazla yumurta gelişimi oldu , 7 tanesi iyi kalite dondurulmuş embriyo olarak transfer olucak brnimde yarın 2,30 gibi , transfer sonrası da bilgilerimizi birbirimizle paylaşalımMerhaba bende 10 mayısta transfer olacam ve ilk denemem daha,41 yaşındayım bir cocugum var normal yolla olan 4yasında şimdi kardeş ıstıyoru bakalım halkımızda hayırlısı,uç yumurtamsı dollendı ama kalitesini bilmiyorum labaratuvar 5 yumurtadan 3u kalıtelıydı onları dolledık dedi,sızın nasıl acaba
Bende 8 mayısta transfer oldum 3.denemem.. sizin nasıl geçiyor belirti vs bişey varmı?Bnde 27 yaş 4 yaş oğlum var 8 mayısta transfer oldum
Yok yanı ilaçlarınbelırtısı adet ağrısı falnBende 8 mayısta transfer oldum 3.denemem.. sizin nasıl geçiyor belirti vs bişey varmı?
Sakince bekleyinTransfere son 1 saattavsiyeniz var mı hanımlar ne yapayım öncesi ve sonrası
Başından geçen bilir sadece dedikleri bu olsa gerekSakince bekleyindesekte içinizdeki heycanı durduramaZsınız:) inşallah güzel haberler alalım hepbirlkte
Beni 1 saat kaldırmadılar sürgü verdiler sürgüye yaptım 2 kere. 1 saat dinlendkten sonra eve gönderdiler2 saat önce transfer oldum , hemen kalkıp idrarınızı yapabilirsiniz dediler , hemen kaldırdılar , sonrasında istirahat vs yaptırmadan eve gönderdiler 1 saat yol geldimnormal mi bu şekilde mi oluyor transfer olan arkadaşlarım ?
İnşalllahAnladım inşallah bebeklerimiz tutunur sağlıklı evlatlarımız olur![]()
Nerde oldu sizin transferinizAnladım inşallah bebeklerimiz tutunur sağlıklı evlatlarımız olur![]()
Antalya ıvf tüp bebek merkezindeNerde oldu sizin transferiniz
İnşallah canım , transfer sonrası beni hemen tuvaleti yapabileceğimi söyleyerek kaldırıp taburcu ettiler ve 1 saat bi yolculuk yaptım , sizin nasıl oldu ?Benimde bugün transeferim oldu inşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte
Arkadaşlar belirti aramalı mıyımTransfer olan arkadaşlar nasıl geçiyor süreç ben test günü yaklaştkça çok gergin stresli olmaya başladım