10 MAYIS TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar belirti aramalı mıyım Transfer sonrası 3. Günümüz arada karnımda acı gibi batma gibi bişey hissediyorum ama o kadar başka da birşey hissetmiyorum
Bende kendimi dinliyorum devamlı ama ilaçların etkiside olabilirmiş bu belirtiler o yüZden kendimi kaptırmamaya çalışıyorum cumartesi idrar testi yapmayı düşünüyorum

İnşallah canım , transfer sonrası beni hemen tuvaleti yapabileceğimi söyleyerek kaldırıp taburcu ettiler ve 1 saat bi yolculuk yaptım , sizin nasıl oldu ?
Yok canim ben 20 dk sonra idrara kalktim bir bucuk saat yatış yaptım . Sorun olacağını sanmıyorum ama neden yatirmadilar sizi sormadınız mi

Benim ilk denememdi daha oncede soyledigim gibi,bugun ,2.gunu trqnferin genelde bel agrisi cok oldu 2gundur,bazende karnimda kasilmalar.falan hiswediyorim ama ilaclarin.etkisidir daha cok.erken ,ama.transferde baya zorlandim.idrar durumu ve ,ultrason cihazini hemsire bastirdikca oyle zor tuttum.ki kendimi ,nasil bitti bi ben biliyorum:))22mayisi bekliycez bakalim hayirlisi insalalh,neler hissedilir nasil belirti olur onu da bilmiyorum

Yok canim ben 20 dk sonra idrara kalktim bir bucuk saat yatış yaptım . Sorun olacağını sanmıyorum ama neden yatirmadilar sizi sormadınız mi
Hastanenin transfer sonrası anlayışı buymuş Normal hayata devam dedi , hiç yatmadım evde de desem olcak , kayınvalidemgile geldik malum bayram , bilmiyor birde eşimden başka kimse. İnşallah bi sorun olmaz bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunur

Bende aynı bugün 3. Günüm dü , inşallah bi sorun olmadan brbeklerimizin bizimle olduğu haberini alırız

Cnm hayırlısı olsun inşallah
Bende 10 mayısta dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transferde idrara çok sıkışık olduğum için baya bi kastım zorlandı dr um. Ama tam istediğim yere transferi yaptım dedi. Bende pcos luyum. İlk denemem. İnşallah hepimiz pozitif haberi alırız

İnşallah canım peki herhangi bi belirti bişey yaşıyor musun

İnşallah cnm rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah Sen sanırım ilk bebeğine normal yolla hamile kaldın. Pcosla nasıl becerdin tebrikler Ben 2 yıl uğraştım olmadı
Yok canım bende evleneli 2 yıl oldu daha gebe kalamadım , son çare tüp bebek bizim de Ama olsun inşallah bebeklerimiz bize tutunur sıkı sıkı da , bizde geçirdiğimiz tüm zorlu süreçleri unutuveririz

Aynı gün tahlil günümüz inşallah olumlu olur

Benim de 10 Mayıs'ta oldu. Ben de çok zor dayandım çok kastım kendimi altıma yapacağım diye. İnşallah pozitif alırız

Benim de 10 Mayıs'ta oldu. Ben de çok zor dayandım çok kastım kendimi altıma yapacağım diye. İnşallah pozitif alırız
Valla herkes çok basit transfer işlemi demiş ama benim için bu süreçteki en zor aşamaydı. Bidaha gerekmez inşallah ama gerekirse anestezili yaparım. İnşallah hepimiz pozitif haberi veririz burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…